Kirpiklerinizi Daha Dolgun Göstermek İçin Pudra Kullanın!

Kirpiklerin daha dolgun daha uzun görünmesi için bebek pudrasını kullanmak aklınıza geldi mi? Gelmediyse nasıl yapıldığını sizin için anlatalım.

31.08.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-11:39) Kirpiklerinizi Daha Dolgun Göstermek İçin Pudra Kullanın!

Bebek pudrası sadece pişik önlemek için değil aynı zamanda cilt bakımında sıklıkla kullanılan bir üründür. Şimdi de kirpiklerinizi daha dolgun yapmak için kullanılıyor.

BEBEK PUDRASININ FAYDALARI

Bebek pudrasını özellikle çok yağlı ciltlerde fondöteni sabitlemek için uygulayabilirsiniz. Gün içerisinde devamlı tempo durumundaysanız ve terliyorsanız, bu terlemeyi yüz bölümünde azaltmak için bebek pudrası oldukça etkilidir. Popüler güzellik uzmanlarından biri olan Suna Dumankaya'nın da sivilceler için tavsiye ettiği bebek pudrası maskesi, sivilcelerin bitmesini ve daha az görünür durumu gelmesini mümkün kılar. Koyu renkli saçlarda yağlanma hemen görülür. Bu nedenle saçlarınızın dip bölümlerine bebek pudrasını dağıtabilirsiniz. Bu method kuru şampuanla aynı fonksiyonu görmektedir. Bebek pudrası cildinizin pürüzsüz olmasına da destek olur.Cildinizdeki sivilce lekelerini yok etmek için haftada 2 kere lekelerin üstüne bebek pudrası kullanabilirsiniz. Kirpiklerinizi dolgun göstermek aynı zamanda uzamasını mümkan kılmak için bebek pudrasını her rimel kullandığınızda değil daha çok haftada bir kere kullanmanızda fayda var.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal