Kirpik Lifting Uygulaması Nasıl Yapılır? Kirpiklere Zarar Verir mi?

Son dönemlerde trend olan kirpik lifting uygulaması nasıl yapılır? Herhangi bir zararı var mıdır? Kirpiklerin daha uzun ve belirgin gözükmesi için yapılan bu işlemi sizler için araştırdık.

19.03.2019-18:34 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-19:07) Kirpik Lifting Uygulaması Nasıl Yapılır? Kirpiklere Zarar Verir mi?

Daha hacimli kirpikler ve etkileyici bakışlar için yapılan kirpik lifting uygulaması nasıl yapılır uzmanına sorduk. İşte detaylar...

 

KİRPİK KÖKLERİNE KERATİN BAKIMI YAPILMAKTADIR 

Kirpiklerin daha hacimli ve belirgin görünmesini sağlayan kirpik lifting son zamanlarda popülerlik kazanan güzellik uygulamalarından biridir. Sadece doğal kirpiklerin köklerine keratin bakımı uygulanmasıyla gerçekleşen bir işlemdir. Hijyenik ortamlarda zararlı madde kullanmaksızın yapılmaktadır. 

KİRPİKLERDE HERHANGİ BİR DÖKÜLME OLMAMAKTADIR 

Kirpik liftingi yaptırmak isteyenlerin en fazla merak ettiği konulardan biri de kirpiklerde dökülme olup olmayacağı konusudur. Kirpik lifting uygulaması sırasında veya sonrasında kirpiklerde herhangi bir dökülme olmaz. Bu işlem sadece 45 dakika sürmektedir.  

KİRPİKLERE PED YAPIŞTIRILIR

Kirpik lifting uygulaması öncelikle kirpiklerinizin uzunluğuna göre S-M-L olmak üzere 3'e ayrılan ped yapıştırılarak başlanır. Bu uygulama sonrasında kirpikler tek tek ayrılarak cımbızla yaptıştırılır. bakım ürünü sürülerek 15 dakika bekledikten sonra keratin işlemi gerçekleştirilir. Uzun süren bir işlem olmadığından daha önce de bahsetmiştik. Bu uygulama sonrasında 20 dakika bekledikten sonra pedler çıkarılır ve bakım ürünü sürülerek işlem tamamlanır. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal