Kırmızı Kaban Kombinleri

Kaban modellerinde de kırmızı renkleri göreceğimiz kış sezonunda nasıl kombinler yapacağınızı biliyor musunuz? İşte kırmızı kaban kombinleri hakkında bilmeniz gereken püf noktalar…

14.07.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:18) Kırmızı Kaban Kombinleri

Moda haftasında podyumlara taşınan renklerden biri de kırmızıydı. Zamana yenik düşmeyen kırmızı trendi bitecek gibi görünmüyor. 

Kırmızı Kaban ile Pantolon Kombini Nasıl Yapılır?

Kırmızı rengi kıyafetlerde, ayakkabılarda hatta tırnağımızda bile kullanmayı çok seviyoruz. Nefes kesen gösterişiyle kadınlara en çok yakışan renklerden biri olduğunu söylemek mümkün. Kış sezonuna renk katacak kırmızı kabanları tercih ederek modern görünüm için ilk adımı atabilirsiniz. Bu kabanların sokak modasına nasıl uyum sağlaması gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz. Günlük hayatta tercih ettiğiniz pantolonlarla kombin yapmak için dikkat edebileceğiniz ufak detaylar vardır.
Kırmızı kabanla pantolon kombini yapmak için seçeceğiniz pantolonların gösterişten uzak olması gerekiyor. Kırmızı, gösterişi kendinde toplamayı sevdiği için diğer parçaların gösterişli olmasını kolay kabul etmeyecektir. Bacakları saran açık mavi jeans tam bu kabanlara göre. Pantolonun yüksek bel olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Kısa üstler ve sade topuklu ayakkabılarla kombini tamamlayabilirsiniz.

Eteklerle Kırmızı Kaban Kullanılır mı?

Her yıl farklı modellerle kullandığımız etekleri kış sezonunda canlı tasarımlarla görüyoruz. Etek boyları ise mini boylardan midi boylara uzanmış. Eğer sezonun trend midi boy eteklerini kullanmak istiyorsanız kırmızı kabanlarla uyumlu olmayacağını söylemek mümkün. Desenli ve canlı renklere sahip bu tasarımlarla kaban sönük kalacaktır. Etek kombini yapmak istiyorsanız seçeceğiniz etek tek renk, düz kesim ve mini boy olmalıdır. Kaban modelleri uzun olacağı için uzun etek kullanmanız olduğunuzdan kilolu görünmenize sebep olur.

Yüksek bel, mini, bedeni tam saran etekler kırmızı kaban kombinleri için en doğru seçim olacaktır. Etek renginin gösterişli olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor. Kırmızı kaban yeterince gösterişli olduğu için üst giyimde de sade formları seçmelisiniz. İp askılı büstiyer kullanabilir veya balıkçı yaka tercih edebilirsiniz. Mini, balıkçı yaka bluzlarla oldukça modern bir görünüm kazanmanız mümkün. Takılarınızı ve çantanızı da sade parçalar olarak belirleyebilirsiniz.

Kırmızı Kaban Nasıl Tamamlanmalı?

2021 kış sezonunun kombinleri uzun ve gösterişli kabanlarla tamamlanacaktır. Sezonun modası podyumlarda tanıtılırken kabanların ön planda olduğu ve cazibeli tasarımlara imza atıldığını görmüştük. Kışın kırmızı kaban almak isterseniz reyonlarda volanlı, kabarık, heybetli modeller olacağını göreceksiniz. Kabanlar bu kadar gösterişli olduğunu için parçaları seçerken sade formlara bakmamanız gerekiyor. Yeni sezonun trendini yakalamak için kırmızı kaban içinde düz büstiyer, jeans ve spor ayakkabı kullanabilirsiniz.

Kırmızı Kaban ile Hangi Çantalar Seçilmeli?

Kırmızı kaban kombinleri hakkında bilinmesi gereken en önemli detaysa çanta seçimi. Bu kabanları tamamlamak için seçeceğiniz çanta modeli el çantası veya kaban içinde kullanabileceğiniz bel çantası olmalı. Bel çantasını kabanla aynı renk tercih edebilirsiniz. El çantası kullanmak istiyorsanız kabanın rengini gölgelemeyecek tonları tercih etmeniz gerekiyor. Siyah ya da krem gibi mini el çantalarıyla kombini tamamlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal