Kırmızı Browni Nasıl Yapılır? Kırmızı Browni Tarifi

Browniler artık sadece pastanelerde yer almıyorlar. Evde de yapılabiliyorlar. Ancak her tatlı gibi browninin de birçok çeşidi var. Kırmızı bir browni de onlardan birisi.

15.07.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-10:26)  Kırmızı Browni Nasıl Yapılır?  Kırmızı Browni Tarifi

Hem tabakta görsel bir şölen sunan hem de ağızlarda mükemmel bir tat bırakan browniyi yaparken oldukça mutlu olacaksınız. İşte, kırmızı browni tarifi...

MALZEMELER

200 g eritilmiş tereyağı
1,5 su bardağı şeker
2 paket vanilya
¼ fincan kakao
1 çimdik tuz
1 çorba kaşığı kırmızı gıda boyası
1 çay kaşığı sirke
2 yumurta
¾ fincan un
¼ su bardağı kıyılmış ceviz

ÜZERİ İÇİN

200 g tuzsuz krem peynir
Yarım su bardağı toz şeker
1 yumurta

HAZIRLANIŞI

Tereyağını bir karıştırma kabına alın. Şeker, vanilya, kakao, tuz, gıda boyası ve sirkeyi sırasıyla ekleyerek karıştırın. Yumurtayı küçük bir kasede çırpın ve kakaolu karışıma ekleyin. Spatula ile hafifçe karıştırarak unu ekleyin. Cevizleri karışıma ilave edin. Karışımın ¼ ‘ini kenara ayırıp kalan kısmı yağlı kağıt serilmiş kare fırın kabına boşaltın.
Krem peynir, toz şeker, yumurta ve vanilyayı bir kasede karıştırın. Kremalı peynir tabakasını diğer kakaolu karışımın üzerine ekleyin. Kenara ayırdığınız kırmızı karışımı browni hamurunun en üst tabakasına akıtın ve bir kürdan yardımı ile karıştırarak, dalgalı bir görünüm oluşturun. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Fırından alın ve soğuduktan sonra dilimleyerek servis edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağıya kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal