Kırışıklıkları Önlemek İçin Egzersiz Önerileri

Kırışıklıklar kadınların korkulu rüyasıdır. Özellikle belli bir yaştan sonra daha çok sorun olmaya başlar. Kırışıklıklar için tek çözüm ameliyat veya botoks değil. Bunun için yapmanız gereken yüz egzersizleri mevcut.

03.01.2019-09:39 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-09:33) Kırışıklıkları Önlemek İçin Egzersiz Önerileri

Kırışıklıklar kadınların korkulu rüyasıdır. Özellikle belli bir yaştan sonra daha çok sorun olmaya başlar. Kırışıklıklar için tek çözüm ameliyat veya botoks değil. Bunun için yapmanız gereken yüz egzersizleri mevcut. İşte yaşlanmayı geciktirecek yüz egzersizleri...

Çene ve Boyun Egzersizleri

Ciltte ilk olarak bu bölgelerde sarkma ve kırışıklık başlar. Bu yüzden bu bölgeye yapacağımız egzersizler önemlidir. İlk olarak ağzınızı açabildiğiniz kadar açın ve 10 saniye kadar o şekilde bekleyin. Daha sonra ağzınızı hafifçe açın ve çenenizi kasın. Bu hareketi de 10 kez tekrarlayın. Bu hareketi sağ ve sol tarafı kasarak tekrar edin.

Alın Egzersizleri

Alın bölgesinde meydana gelen kırışıklıkları önlemek için yapılması gereken üç egzersiz yöntemi bulunuyor. Bunlardan ilki, parmak uçlarınızı nemlendirin. Sonra parmak uçlarınızı gözlerinize koyun ve kaşlarınızı kaldırabildiğiniz kadar kaldırın. Bu işlemi aralıksız olarak 10 kere tekrarlayın. İkinci yöntemde ise gözlerinizle tam karşıya bakın ve parmak alın derinizi gerdirin. Bu şekilde 10 saniye kadar kalın. Son olarak yapmanız gereken ise sağ ve sol kaşlarınızı sırasıyla kaldırın. Bu işlemi de 10 kere tekrarlayın

Dudak Egzersizleri

Öncelikle yapmanız gereken ağzınızı "O" harfi yapın ve bu şekilde 3 saniye bekleyin. Bu hareketi 10 kera tekrarlayın. Daha sonra parmağınızı üst dudağın bitiminin altına koyarak iki yana doğru esnetin. Alt çenenizi geri doğru kasın. Bu egzersizi ise 10 kez tekrarlayın.

Yanak Egzersizleri

Öncelikle gülümseyebildiğiniz kadar gülümseyin ve elmecık kemiklerinizin altınızı elinizle tutarak destekleyin. Daha sonra yanak kaslarınızı gülümserken yukarı doğru çekin ve 10 saniye kadar bu şekilde durun. Bu işlemi sağ ve sol yanak için tekrarlayın.

Göz Egzersizi

Gözlerinizi kapatın ve göz bebeğinizi aşağı yukarı hareket ettirin. aynı zamanda kaşlarınızı kaldırabildiğiniz kadar kaldırın. Bu egzersiz göz kapaklarınızın güçlenmesini sağlayacaktır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal