Kırılan Tırnağa Poşet Çay Önerisi

Yanlışlıkla kırılan tırnağınız gününüzü kötü geçirmenize neden olabilir. Kırık bir tırnağı düzeltmek ilk başta zor gibi gelse de aslında oldukça basittir. İşte çözüm önerileri...

26.03.2020-16:33 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-16:30) Kırılan Tırnağa Poşet Çay Önerisi

Güzel ve bakımlı tırnaklara sahip olabilmek için saatlerce kuaförlerde vakit harcarız. Yeni yapılmış bir manikür kendimizi iyi hissetmemizi sağlarken kırılan bir tırnakta tüm günü kötü geçirmemize sebebiyet verebilir. Bu gibi sorunları basit çözüm önerileriyle atlatabilirsiniz. 

TÖRPÜLEYİN

Onarıma tırnağınızın kırılan yerini orta sertliğe sahip bir törpü ile törpüleyerek başlayın. Tırnağınızı iyice kırmamaya özen gösterirken; yüzeyi pürüzsüz ve keskin olmayan bir hale getirin.

POŞET ÇAY

Tırnağınızın kırılan yerinin onarımı için sallama poşet çayın poşetinden tırnağınızın boyutuna uygun minik bir parça kesin. Tırnak yapıştırıcı yardımı ile, kestiğiniz ufak poşet parçasını tırnağınızın kırılan noktasına yapıştırın. Tırnağınızın üzerine yapıştırdığınız poşet çay kağıdının üzerine biraz daha yapıştırıcı sürüp; tamamen kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra tekrar törpüden yardım alın ve yüzeyi tekrar pürüzsüzleştirin.

Son olarak dilediğiniz bir oje rengini seçerek tırnağınıza uygulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal