Kırıklarınızdan Kurtulmak İçin Kestirmek Yerine Bunu Deneyin

Saçlarınız gördüğü işlemlerden dolayı çok fazla kırılmış, çatallaşmış görünüyorsa bunu tek çözümü kestirmek değil! Peki, saçın kırılmasını engellemek için ne yapmak gerekir? Sizin için kırılmış saç uçlarınızı yeniden yapılandıracak harika bir maske tarifini derledik. Detaylar haberimizde…

05.06.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-15:44) Kırıklarınızdan Kurtulmak İçin Kestirmek Yerine Bunu Deneyin

Güzelliğinize güzellik katmak için saçlarınıza uyguladığınız boyalar, düzleştirici kullanımı ve hatta çevresel faktörler saçlarınızın kırılmasına, kurumasına neden oluyor. Bu sorunu bir çözüme ulaştırmak istiyorsanız öncelikle sürekli kullandığınız bu uygulamalara ara vermeniz gerekmektedir. Saça istenilen canlılığı vermek ve beslemek için saç maskeleri ideal bir yöntemdir. Eğer kırıkları saçınızı kestirmeden doğal yöntemlerle çözmek istiyorsanız haberimizi içeriğine göz atamaya ne dersiniz?

SAÇ KIRIKLARINI ÖNLEMEK İÇİN BUNLARI DENEYİN!

  • Saçlarınızı sık sık boyatmak yerine bu işlemini uzun bir zaman dilimine yayın.
  • Her duşun ardından saçlarınızı kurutmak için kullandığınız saç kurutma makinesini en düşük ısıda kullanın.
  • Saçlarınızı taramadan önce saçınızın iyice kurumasını bekleyin. Bu sayede saçınızın daha fazla zarar görmesini engelleyebilirsiniz.
  • Saç şekillendirici kullanırken saçlarınızı çok fazla ısıya maruz bırakmadan öncesinde saçınızı bu ısıdan koruyucu ürün sürerek kullanmanızda fayda var.
  • Saç kremi seçiminde dikkatli olmalı ve saçınıza uygulandıktan sonra fazla bekletmeden durulamalısınız.

YOĞURT VE ZEYTİNYAĞI MASKESİ

Bu maske için yapmanız gereken; 1/4 bardak yoğurt ve bir yemek kaşığı zeytinyağını bir kabın içerisine alıp iyice çırptıktan sonra saçlarınıza sürmek. Bu şekilde 20-30 dakika bekledikten sonra saçlarınızı durulayın. Sonuç sizi çok mutlu edecek.

BAL, YUMURTA SARISI VE ZEYTİNYAĞI MASKESİ

MALZEMELER

  • 4 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı bal

NASIL HAZIRLANIR?

Gerekli olan tüm malzemeleri bir karıştırma kabına ve iyice karıştırın. Ardından saç derisinden saç uçlarınıza kadar masaj yaparak hazırladığınız maskeyi uygulayın. Saçınıza bir bone takarak 30 dakika boyunca maskeyi saçınızda bekletin. Son olarak da doğal bir şampuan kullanarak saçlarınızı ılık su ile durulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal