Kimsenin Bulamayacağı Para Saklama Alanları

Bazı durumlarda evde para ya da değerli eşyalar saklamanız gerekebilir ve kimsenin bulamayacağı yerler için bizim alternatiflerimiz işinize yarayabilir.

29.09.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 29.09.2019-11:05)

Hem kimsenin bulamayacağı hem dikkat çekmeyecek para saklama yerleri ile hırsızlardan kolayca parayı koruyabileceksiniz.

PARA SAKLAMA YERLERİ

Elektrikli mumların alt bölgeleri çok kolay bir biçimde çıkabiliyor ve yeniden yerine takılabiliyor. Mumum içerisinde ise kabloların yer aldığı bir boşluk var. Fakat yine de mumunuz oldukça dikkat çekecek kadar güzel ve renkli olmasa iyi olur. Oraya koyabilirsiniz. Tenis topları sert yapıları ve hiç de dikkat edilmeyecek bir ayrıntı olmaları ile küçük şeyleri saklamak için çok kullanışlı. Top üstünde küçük bir çizik ile açılacak delikten özelinizi topun içerisine yerleştirip kapattığınızda kesik olduğu neredeyse hiçbir biçimde belli olmayacaktır. Ancak topu oynamak için eline geçirebilecek bir çocuğa dikkat etmelisiniz. Oldukça küçük ama sizin için çok değerli eşyalarınız için dudak balmını kullanabilirsiniz. “Hiç öyle şey olur mu diye düşünüyorsanız”, başkasının bunu aklına getiremeyeceğini de doğrulamış olursunuz. Balmın arkasını alarak içini boşaltacak olursanız size ufak fakat çok zor bulunacak özel bir yer ayrılmış olacak.

Son Dakika Kadın Haberleri İçin Sayfayı Aşağı Kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal