Kim Kardashian'ın Gençlik Sırrı: Vampire Faceliift!

Hollywood’da son dönemin en popüler gençleştirme uygulamalarından Vampire Facelift (Vampir Yüz Gerdirme) Amerikalı Doktor Charles Runels tarafından keşfedilmesinin ardından tüm dünyada popülerlik kazandı. Peki, Kim Kardashian’ın da yaptırdığı Vampire Facelift nedir? Nasıl uygulanır? İşte detaylar…

10.03.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-12:24) Kim Kardashian'ın Gençlik Sırrı: Vampire Faceliift!

Kim Kardashian’ın yaptırmasının ardından Bar Rafielli, Ben Stiller ve Gisele Bundchen da yaptırdığı, giderek tüm dünyada popüler hale gelen uygulama aynı zamanda Red Carpet uygulaması olarak da biliniyor. Uygulama Esteticium doktorları tarafından da yapılmaya başlandı.

VAMPIRE FACELIFT NEDİR?

Vampire Facelift yöntemi, hyalüronik asit yüz dolgusu ile hastanın kendi besleyici kan plazmasının magellan sistemiyle elde edilip birleştirilmesiyle uygulanan özel bir yöntemdir. Uygulama esnasında hastanın kendi kanı kullanıldığından dolayı Vampire Facelift (Vampir Yüz Gerdirme) olarak adlandırılan yöntem, son dönemin en çağdaş ve en az müdahale gerektiren yaşlanma karşıtı bir tedavi yöntemidir.

NASIL UYGULANIYOR?

Vampire Facelift, yüz dolgusu ile kişinin kendi dokularından elde edilen, rejenerasyonu sağlayan hücreler ve çeşitli vitamin kombinasyonunun özel bir teknikle kullanılarak uygulanır.

3 ADIMDA GENÇLEŞME

  • Özel bir dolgu ile yüz yeniden şekillendirilir.
  • Kişinin kendi kanından özel bir platelet separator (trombosit ayrıştırıcı) sistemiyle Growth faktörler ve istenilen hücreler elde edilir.
  • Growth faktörler yüze enjekte edildiğinde yeni hücre oluşumu için kök hücreleri uyarır. Bu sayede yeni kolajen, yeni yağ hücreleri, yeni kan hücrelerinin salınımı sağlanır.

ETKİLERİ NELERDİR?

  • Yüz şekli restore edilir, sarkmış ve görünümü bozulmuş yüz hatları onarılır.
  • Cilt tonunu ve yapısının iyileşmesini sağlar.
  • Dokuda onarım ve gençleşme meydana gelir.

UYGULAMA NE KADAR SÜRÜYOR?

Yaklaşık 40 dakika süren tek seanslık uygulama sonrasında sosyal yaşama hızlıca dönüş sağlanabilir.

ETKİSİNİ NE ZAMAN GÖSTERİR?

Uygulama yapıldıktan hemen sonra cildin yenilenme süreci başlar. Toparlama etkisi ise 60 gün içerisinde görülmeye başlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal