Kepek Nasıl Geçer? İşte Limon Suyu Mucizesi

Birçok kişide görülen kepek probleminden kurtulmak aslında sanıldığından daha kolaydır. Peki, kepekten kurtulmak için ne yapmak gerekir? Kepek nasıl geçer? İşte kepekten kurtulmanızı sağlayacak olan doğal yöntem…

11.05.2020-08:42 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-08:27) Kepek Nasıl Geçer? İşte Limon Suyu Mucizesi

Saç derisinde oluşan kepek, saçlarınızın sağlıklı, canlı ve bakımlı görünmesine engel olur. Kepek kuru seboreik dermatit olarak adlandırılan bir cilt hastalığıdır. Aynı zamanda egzama, Malasseziya isimli mantar türü, sedef hastalığı sonucunda da kepek görülebilir. Kepek sorununuzdan bir türlü kurtulamıyorsanız, haberimizin içeriğini okumanızda fayda var. İşte kepek sorununuza çözüm getirecek doğal yöntem!

LİMON SUYU MUCİZESİ

Limon, C vitamini yönünden zengin olup, saçlara direkt olarak sıvı formda uygulandığında oldukça fayda sağlar. Aynı zamanda saçınıza limon suyu uygulamak daha parlak saçlara kavuşmanızı sağlar, yağlanmayı ve kepeği azaltır. Sıktığınız limon suyunu tüm saç diplerinize eşit bir şekilde uygulamaya özen gösterin.

Limon suyunun etkisini göstermesi için 20-25 dakika kadar beklemeniz gerekir. Bu süre içerisinde kafa derinizde kaşınma meydana gelebilir fakat endişelenmenize gerek yok çünkü bu oldukça normal bir durumdur. Yeteri kadar bekledikten sonra saçınızı durulayın. Bu işlemi kepek sorununuz geçene kadar her duş öncesi yapmanızda fayda var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal