Kendin Yap: Kurumuş Çiçeklerden Tablo Yapımı!

Özel günlerde ya da herhangi bir neden olmadan sevdiklerimiz tarafından, sevgilerini hissetmemiz için gönderilen çiçekleri kurutarak anıların taze kalmasını isteriz. Bunun için her zaman kitap aralarını tercih etsek de sizin için hazırladığımız bu yepyeni yöntemle buna son vereceksiniz.

10.04.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-09:52) Kendin Yap: Kurumuş Çiçeklerden Tablo Yapımı!

Sevdiklerimizin gönderdiği çiçekleri hiçbir zaman kıyıp atmak istemeyiz. Bunun için her zaman kitap arasında kurutarak saklamaya çalışırız. Ancak artık buna bir son vermenin zamanı geldi. Kurulmuş çiçeklerden hazırlayabileceğiniz birbirinden güzel tablolarla hem sevdikleriniz tarafında gönderilen çiçekleri saklamış olacaksınız hem de dekorasyonunuza yepyeni bir sokul kazandıracaksınız. Hadi gelin, hep beraber anılarımızı daima taze tutacak olan tabloları yapalım…

BİRİNCİ ADIM

İlk olarak kuruttuğunuz bütün yaprakları ve çiçekleri bir araya getirin. Arzunuza göre hepsini bir arada kullanarak karma bir tablo yapabilirsiniz veya her bir yaprak için tek bir tablo ayarlayabilir daha minimalist bir görünüm elde edebilirsiniz.

İKİNCİ ADIM

Hazırlayacağınız tablolar için klasik bir çerçeve kullanabilirsiniz fakat biz iki yüzü de cam olan çerçeveleri kullanmanızı öneririz. Eğer tür çerçeveler kullanırsanız, daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Evinizde bu şekilde boş çerçeveler yoksa dışarı çıkmadan internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz.

ÜÇÜNCÜ ADIM

Çerçeveleriniz ve yapraklarınızı hazırladıysanız simetrik bir şekilde, yaprakları çerçevenin içerisine yerleştirmeye başlayabilirsiniz. İşte kurutulmuş çiçeklerden tablo yapımı bu kadar basit...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal