Kendi Saç Maskenizi Kendiniz Yapın! 3 Farklı Tarifle Kolay Saç Maskesi

Saçlarınızı baharın enerjisiyle harekete geçirip, canlanmasını istiyorsanız kuaföre koşmanıza gerek yok. Vereceğimiz 3 maske tarifiyle evde yaptığınız bakımın geri dönüşlerini fazlasıyla alacaksınız.

21.03.2019-12:34 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-12:23) Kendi Saç Maskenizi Kendiniz Yapın! 3 Farklı Tarifle Kolay Saç Maskesi

ZEYTİNYAĞLI SAÇ MASKESİ

MALZEMELER: 

5 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 adet yumurta, Bone, Zeytinyağlı Saç Maskesi

HAZIRLANIŞI: 

 Evde  kullanmadığınız bir kaba 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve 2 adet yumurtayı birbirine karıştırıp saçınıza fırça yardımıyla sürünüz. Boneyle saçınızın her yerini hava almayacak şekilde kapatınız. 20 dakika boyunca boneyle bekleyin. Ardından bol suyla yıkayın. 

BAL VE ZEYTİNYAĞI MASKESİ 

MALZEMELER: 

3 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı bal, Bone,  Bal v

HAZIRLANIŞI: 

Evde sürekli kullanmadığınız bir kaba 3 yemek kaşığı zeytinyağı ve 2 yemek kaşığı balı birbirine karıştırıp fırça yardımıyla saçınıza sürün. Boneyle saçınızın her tarafını hava almayacak şekilde kapatınız. Sürdükten 20 dakika sonra bol suyla yıkayıp durulayınız ve saçınızı kurutunuz. Saçlarınızdaki değişimi kısa süre içerisinde fark edeceksiniz. 

SAÇI DERİNLEMESİNE TEMİZLEYEN MASKE TARİFLERİ 

MALZEMELER: 

1 kahve fincanı taze limon suyu

HAZIRLANIŞI: 

Duştayken saçınızı iyice yıkayın ve 1 kahve fincanı limon suyunu saçınıza masaj yaparak fırça yardımıyla sürünüz. Saçlarınızı 10 dakika sonra bol suyla yıkayıp durulayın. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal