Kaz ayakları nasıl geçer? Kaz ayaklarını yok edecek 4 doğal yöntem...

Kaz ayakları ismiyle anılan göz çevresi kırışıklıkları, ilerleyen yaşlarda birçok kişinin maruz kaldığı problemlerden biridir. Fakat kaz ayaklarını doğal yöntemlerle yok edebilirsiniz. Peki, kaz ayakları nasıl geçer? İşte kazak ayaklarını geçirecek doğal yöntemler...

17.03.2022-17:32 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-17:32)

Gözleri kısmak, kaşları çatmak ile oluşan hava kirliliği, güneş ışınları gibi çevresel faktörlerden de etkilenerek göz çevresinde ortaya çıkan kaz ayakları, ciltte kötü bir görünüme yol açmaktadır. Aşağıdaki doğal yöntemler ile kaz ayaklarından kurtulabilir kendinizi daha genç ve dinamik hissedebilirsiniz.

Kaz ayakları için 4 doğal çözüm

Yumurta

1 yumurta beyazını köpüklü hale gelene kadar karıştırın. Köpük haline gelen yumurta beyazını göz çevrenizden başlayarak elmacık kemiğine kadar sürün. Yumurta akını 15 dakika göz çevrenizde bekletin ardından durulayın. Bu işlemi haftada 2 defa uygulayarak göz çevresindeki kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz.

Limon ve zeytinyağı

Limon ve zeytinyağı birbirinden farklı iki mucizedir. Kırışıkları gidermek için bu iki mucizevi ürünü kullanabilirsiniz. 1 çorba kaşığı limon suyu ve 1 çay kaşığı zeytinyağını birbirleriyle harmanlayın. Bu karışımı göz çevrenize sürün. 10 dakika beklettikten sonra soğuk su ile durulama işlemini gerçekleştirin. Bu yöntemi her gün kullanabilirsiniz.

Kaz ayaklarına ne iyi gelir?

Salatalık

Salatalık, yorgun gözler için muhteşem bir doğal ilaçtır. Gözlerde oluşan koyu halkaları yok etmek ve kaz ayağı oluşumunun önüne geçme amacıyla salataları dilimler halinde göz çevrenizde 10 dakika süresince bekletin. Sonrasında su ile durulama yapabilirsiniz. Bu işlemi haftada 3 defa uygulayabilirsiniz.

Aloe vera

Aloe vera nemlendirici özelliği ile cilt bakımı için tercih sebebidir. İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde cilt yüzeyinde oluşan kırışıklıkların önüne geçer.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal