Kaz Ayağı Kırışıklarından Bu Yöntemle Kısa Sürede Kurtulun!

Bütün kadınlar daha geç yaşlanmak için oldukça çaba sarf ederler. Her ne kadar bu durumun önüne geçilemese de ertelemek oldukça kolay.

06.02.2018-09:57 - (Son Güncelleme: 06.02.2018-09:53) Kaz Ayağı Kırışıklarından Bu Yöntemle Kısa Sürede Kurtulun!

Kaz ayakları dediğimiz göz çevremizde meydana elen 3-4 tane çizgi her kadının karşılaştığı problemlerden birisidir. Gün içerisinde yapılan yüz mimiklerinde ve gülme eylemi gibi durumlarda ciltte ufak çizgilerle başlayan fakat ilerleyen zamanlarda kalıcı olarak kalan kırışıklıklara yol açmaktadır. Fakat bunu doğru şekilde cilt tipinize göre bakım ürünleri kullandığınızda bu kırışıklıklardan kurtulabilir ve oluşumunu erteleyebilirsiniz.

İşte o yöntemler…

YUMURTA

Yumurtanın akını ayırın ve ayrı bir kaseye koyun, daha sonra bir fırça yardımı ile gözlerinizin dışına ve elmacık kemiklerinize sürerek ortalama 15 dakika kadar yüzünüzde bekletin ve soğuk su ile temizleyin.

E VİTAMİN KAPSÜLLERİ

2 veya 3 kapsülü iğne yardımı ile delin ve cildinizdeki sorunlu olan bölgeye dairesel masaj hareketleri ile masaj yaparak sürün. Cildinizde 30 dakika kadar beklettikten sonra cildinizi temizleyin.

ALEO VERA

Bir pamuk ile aleo vera jeline dokundurun ve sıkıntılı bölgenize 3-4 dakika kadar bekletin daha sonra tamamen kuruması için bekleyin ve temizleyin kısa sürede sonuç almak isterseniz bu uygulamayı her gün deneyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberlleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal