Kate Hudson'dan Kilo Verme Sırları! Doğumdan Hemen Sonra Nasıl İnceldi?

Amerikalı güzel oyuncu Kate Hudson, doğumdan sonra verdiği kilolarla merak uyandırdı. Sağlıklı bir diyetle kilo verdiği bilinen aktristin bazı küçük sırları da var. İşte Kate Hudson'un zayıflamak için yaptıkları...

29.03.2019-16:28 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-16:15) Kate Hudson'dan Kilo Verme Sırları! Doğumdan Hemen Sonra Nasıl İnceldi?

Zayıf ve fit fiziğiyle birlikte; parlak, taze görünümlü ve sade bir cilde sahip olan 37 yaşındaki Hollywood yıldızı Kate Hudson, zayıf kalmasının ve bu güzelliğinin arkasındaki sırları yeni çıkardığı kitabı “Vücudunuzu sevmek için sağlıklı yöntemler” ile sevenlerine anlattı. Mükemmeliyetçiliği reddeden kitaptan, 4 diyet ve zayıflama sırrını listeledik.

SIK YİYİN

Günde üçü ana öğün ikisi atıştırmalık ara öğünler olmak üzere 5 öğün yemek yiyin. Ana öğünler arası aldığınız ara öğünler kan/şeker düzeyinin korunması açısından önemlidir. Sabah kalktıktan sonraki 30 dakika içinde kahvaltı yapın. En son yemeğinizi yatmadan 2 saat önce tüketmiş olun.

 

ALKALİ DİYETİ SEVİN

Bazik yönü ağır basan (alkali) yiyecekleri (meyveler, sebzeler, bitki çayları) çokça tüketmeniz, vücudunuza iç uyumunuzun sağlanması, kilo vermeniz ve onu korumanız konusunda oldukça yardımcı olur. Asit formundaki yiyecekler genellikle hububat, kırmızı et, günlük ürünler gibi gruplardan oluşuyor.

 ÇEŞİTLİLİK ÖNEMLİ

Diyetinizden maksimum verim almak ve zayıflamak istiyorsanız beslenmenizin düzenli olmasına, vitamin, lif ve mineral açısından öğünlerinizin zengin olmasına dikkat edin. Tabağınız çoğunluklu sebzelerden oluşmalı ama çeşitliliği de eksik etmemelisiniz. Tavuk, balık, baklagiller ekleyerek çeşitlilik oluşturun.

LOKMALARA DİKKAT!

Lokmalarınızı kontrol etmeniz açısından diyetinizde bir avuç protein, yumruk kadar karbonhidrat (pirinç gibi), iki avuç kadar sebze sizin için bir kriter olsun.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal