Kaşları Gürleştirmek İçin Maske

Her kadın daha gür, sık ve uzun görünen kaşlara sahip olmak ister. Fakat zaman içinde gerek genetik faktörler gerekse yanlış kaşa yeterli ilgi gösterilmediği için kaşlarımız seyreliyor ve dökülmeye başlıyor. Peki yeniden güçlendirmek mümkün mü?

02.05.2019-17:03 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-16:50)

Kaşları gürleştirme, kalınlaştırma ve kaş çoğaltmak için etkili doğal yöntemleri derledik. Kaş gürleştirmek için ne yapılmalı sorusuna sizler için aradık. İşte en etkili kaş gürleştirme yöntemleri;

KAŞ GÜRLEŞTİRME YÖNTEMLERİ

 Kaç Gürleştirmek İçin Hint yağı

Saç bakımında sıklıkla kullanılan Hint yağı, kıl köklerinin gürleşmesini sağlıyor. Bununla beraber yeni çıkan kıl ve kaş köklerinin de daha güçlü ve sağlam çıkmasını sağlıyor. Hint yağının kaşları sıkılaştıran özelliğinden faydalanmak için parmak uçlarınıza birkaç damla Hint yağı damlatın kaşlarınıza birkaç dakika masaj yapın. 30 dakika bekleyin ve yüzünüzü bol ılık suyla durulayın. 6 hafta boyunca her gün düzenli olarak bu işlemi tekrarlayın.

Lavanta yağ

Kıl köklerini güçlendirerek, yeni kılların çıkmasını uyaran lavanta yağı, saç ve kaş bakımında kadınlar tarafından en sık kullanılan yağ olma özelliği taşıyor. Kaş dökülmesini önlemek ve hayalinizdeki kaşlara kavuşmak için birkaç damla lavantaözü yağı ile bir yemek kaşığı zeytinyağını bir araya getirin.

Bu karışım ile kaşlarınıza masaj yapın. Bir gece sabaa kadar karışımı kaşlarınızda bekletin. Ertesi sabah kaşlarınızı ılık suyla durulayın. Bu karışımı her gün düzenli olarak kaşlarınıza yugulayın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal