Kaşları Besleyen Doğal Yağlar

Son dönemlerin modası kalın kaşlar. Sizde ince ve seyrek kaşlara sahipseniz doğal yağlar kullanarak kaşlarınızı besleyerek dolgun gözükmesini sağlayabilirsiniz. Sizin için kaşlarınızı besleyen doğal yağları bir araya getirdik. İşte detaylar…

10.06.2020-10:43 - (Son Güncelleme: 10.06.2020-10:38) Kaşları Besleyen Doğal Yağlar

İnce, keman kaşların yerini artık gür ve kalın kaşlar aldı. Eğer kaşlarınız istediğiniz kalınlıkta ve gürlükte değilse istediğiniz görüntüye kavuşmanızı sağlayacak doğal yağları kullanabilirsiniz. Sizin için kaşları beslerken gürleşmesini sağlayan bitkisel yağları bir araya getirdik. İşte o bitkisel yağlar…

HİNT YAĞI

Hint yağı, kaşları kalınlaştırmak için kullanılan en eski yöntemlerden biridir. Antioksidanlar, proteinler, vitaminler ve yağ asitleri ile zenginleştirildiği zaman kaş kıllarının beslenmesine yardımcı olur.

Uygulanışı: Gece yatmadan önce saf hint yağını kulak pamuğuna damlatın ve kaşlarınızın üzerine sürün. Gece boyunca kaşlarınızda kalan yağı sabah uyandığınızda su ile durulayın.

ZEYTİNYAĞI

Zeytinyağı hemen her konuda olduğu gibi gür kaşlar için de kullanılan mükemmel bir üründür. Zeytinyağının içeriğinde bulunan E ve A vitaminleri kıl köklerinin beslenmesine ve daha hızlı büyümesine yardımcı olur. Özellikle A vitamini vücudun doğal yağı olan saç büyümesine yardımcı sebum üretiminin uyarılmasını sağlar. Günde 2 kez uygulayarak birkaç hafta içerisinde pozitif sonuçlar alabilirsiniz.

Uygulanışı: Parmak ucunuza bir damla zeytinyağı damlatın ve kaşlarınıza masaj yaparak uygulayın. Birkaç saat beklettikten sonra Ilık su ile güzelce durulayın.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Hindistan cevizi oldukça güçlü bir nemlendiricidir ve kan dolaşımının iyileştirilmesini sağlar. Hindistan cevizi yağının içeriğinde bulunan çeşitli proteinlerin yanı sıra demir ve E vitamini de kaş köklerinin beslenmesini ve gürleşmesini sağlar.

Uygulanışı: Gece yatmadan önce kulak pamuğunu Hindistan cevizi yağının içine daldırın ve bir miktar alarak nazikçe kaşlarınıza uygulayın. Sabah uyandığınızda su ile iyice durulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal