Kaş Uzatma

Kaşlarınız ince ve seyrek mi? İşte size en kolay kaş uzatma ve kaş kalınlaştırma yöntemlerini hazırladık… İşte kaş uzatma hakkında bilinmenler haberimizde...

21.07.2018-11:20 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-11:15) Kaş Uzatma

Kaşlarınız ince ve seyrek mi? İşte size en kolay kaş uzatma ve kaş kalınlaştırma yöntemlerini hazırladık… İşte kaş uzatma hakkında bilinmenler haberimizde...

Yanlış alınan tek bir kaş bile şeklini değiştirerek seyrelmesine sebebiyet verir. Bazı kaşlar kolay çıkmazlar ve oldukça seyrektirler. Bu da oldukça olumsuz bir duruş sergiler.

KAŞ UZATMA VE KALINLAŞTIRMA YÖNTEMLERİ

1 – Duş alırken veya yüzünüzü yıkarken çok fazla bastırmadan iç taraftan dışa doğru parmaklarınızla kaşlarınıza 10-15 kere masaj yapın.

2 – Parmağınızla bir pamuğa ya da bir kulak çöpüne biraz vazelin sürerek kaşlarınızın uzamasını istediğiniz bölgeye yavaşça sürün. Ardından ılık suyla durulayın.

3 – Saf zeytinyağını parmağınıza damlatarak kaşlarınızın uzamasını istediğiniz bölgeye masaj yaparak yedirin. Eğer var ise hintyağı daha etkili olacaktır. 5-10 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayınız.

4 – Kullanmadığınız temiz yumuşak bir diş fırçasını alın, kaşlarınızın uzamasını istediğiniz yerleri yavaşça (tahriş etmeden) 1 hafta boyunca 1-2 dakika fırçalayın.

5 – Protein bildiğiniz gibi saçlarımızın ve kaşlarımızın uzaması için çok önemli. A, B3. C ve E vitaminlerini almaya özen gösterin.

6 – Kaşlarınıza 10-15 dakika masaj yapmanız kan akışını hızlandıracağı için kaşlarınızın hızlı uzamasına sebep olur.

7 – Hint yağı saçı beslediği gibi kaşı da besleyecektir. Hint yağını da aynı miktarda kaşlarınıza yedirerek sürün ve 20 dakika bekleyin. Daha sonra yıkayın bir süre sonra etkisini farkedeceksiniz.

1 yemek kaşığı çörek otu yağı
1 yemek kaşığı Hint yağı

Hint yağını ve çörek otu yağını karıştırarak bir şişeye koyun. Bu şişeyi buzdolabında saklayabilirsiniz. Her gün parmak uçlarınızla, bu karışımla kaşlarınızın çıkış yönlerinde masaj yapabilirsiniz. Bu karışımla yapacağınız masaj kaş köklerini güçlendirecek ve uzamasını da hızlandıracaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal