Kaş Pudralama Tekniği nedir? Kalıcı Kaş Makyajı Kimlere Yapılmaz? Uzun Süre Kalıcı Kaş Pudralama Yöntemi

Son zamanların trendi doğala dönüş her kadının kullandığı bir tekniktir. Bunu ya makyaj ile ya da kalıcı makyaj yöntemleri ile uygulamak mümkün... Kaş kontörü ve kaş pudralama tekniği arasındaki farkları sizler için derledik.

21.03.2019-17:51 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-17:21) Kaş Pudralama Tekniği nedir? Kalıcı Kaş Makyajı Kimlere Yapılmaz? Uzun Süre Kalıcı Kaş Pudralama Yöntemi

Güzellik bütün kadın için önemlidir. Tarzlar her ne kadar farklı olsa bile amaç ve arzular aynıdır. Son zamanların trendi olan doğala dönüş akımı herkes tarafından gerek makyaj ile gerekse kalıcı makyaj tekniği ile kullanılmaktadır. Bugün merak edenler için dolgu tekniği ve pudralama tekniği arasındaki farkı ve kaş pudralama tekniğinin nasıl yapıldığını ve ne olduğunu derledik...

 

KAŞ PUDRALAMA TEKNİĞİ NEDİR?

Cildin en ince tabakasına yapılan sık iğne atışları ile gerçekleştirilen ''Micro Pigment''lerin derinin bir tık üst tabakasına yapılan gölgelendirme tekniğine kaş pudralama tekniği denilmektedir.

Dolgu tekniği ile arasındaki fark ise dolgu tekniği kaşlara yapılan işlemde biraz daha belirgin ve keskin olmasıdır. Gölgeleme tekniğinde renkler biraz fludur. Genellikle sürekli olarak kaşlarını doldurma ihtiyacı duyan kişilerin ve aynı zamanda doğal bir görünüm elde etmek isteyenlerin bu tekniği uygulamaları gerekmektedir. Kaş kılları zayıf olan ve seyrek olan kişilerin genellikle tercih ettiği bir uygulamadır. Pudraama yöntemini diğer yöntemlerden ayıran bir diğer özelliği ise daha uzun süreli kullanılabilir olmasıdır. 

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR!

Kaş pudralama yönteminin uzun ömürlü olabilmesi için sürekli olarak alkol ve sigara kullanımı, gün içerisinde çok fazla güneşe maruz kalma gibi durumlar kaş pudralama yöntemini olumsuz yönte etkilemektedir.

 Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal