Kararlarınızı Yeniden Gözden Geçirin! Merkür Geriliyor

Astrolojik olaylar sizi etkiliyorsa bu aralar dikkat! Gelişen şartlar, yeni koşulları yeniden düşünmek ve karar vermek üzere tekrar gözden geçirmeniz gereken dönemlerdeyiz. Merkür gerilemesi nasıl etkiler?

31.10.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 31.10.2019-11:37)

Gezegenlerin hareketleri sizi etkiliyorsa bu aralar dikkat. Merkür gerilemeye başladı. Peki bunun gezegenimize ne gibi etkileri olacak birlikte bakalım.

Bugün ne yapılabilir? Gelişen şartlar, yeni koşulları tekrar düşünmek ve karar vermek için gözden geçirmeliyiz. İyimser olabiliriz fakat üzerinde durmanız gereken kararlar, değişiklikler mevcut. Gizli kalan bir durum da gün yüzüne çıkabilir. Bugün uzaklarla, yabancılarla alakalı gelişmeler, eğitsel faaliyetler bakımından uygun koşullar var. Başkalarının fikirlerinden de faydalanabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Bugün düşüncelerimizde biraz daha objektif tavır takınmaya bakalım. Kimi zaman aşırı bir heyecan veya yüksek beklentilerimiz ile gerçekleri çok net göremeyebiliriz. Yine de akşam vakitlerinde felsefi konular, inançlar ve düşünce dünyamızı ileri götürecek yeni insanlarla karşılaşabiliriz. Eksik kalanları tamamlamak adına uygun bir süreç başlıyor.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Yılan Yılan günlerinde hayatın derin alanlarını daha kolay fark edebiliriz. Aşırı duygusal bir gün bugün. Yeni bir adım için daha dikkatli olmanız lazım.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal