Karantinaya Özel Anneler Günü Hediyeleri

Baharın habercisi Mayıs ayının gelmesiyle birlikte güneşin sıcaklığını hissetmeye başladık. Mayıs ayını özel kılan tek özellik baharın habercisi olması değil elbette. Her yıl Anneler Günü’de Mayıs ayının ikinci haftası kutlanıyor. Bu sene Anneler Günü’nü evimizde geçirsek de, annelerimize hediye verebiliriz.

07.05.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-13:13) Karantinaya Özel Anneler Günü Hediyeleri

Bu yıl Anneler Günü her ne kadar salgın sürecine denk gelmiş olsa da, bu annemize sevgimizi gösteremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Elbette ki geçtiğimiz yıllardaki gibi klasik hediyeler alıp veremeyeceğiz, ancak bunu yerine daha özel şeyler yapabiliriz. Sizin için Anneler Günü’nde annenize verebileceğiniz özel hediyeleri tavsiyelerini bir araya getirdik. Hediye vermek dediysek sanılmasın ki kutulara, paketlere sığacak bir şey…

ANI DEFTERİ HAZIRLAYIN

Annenizle birlikte geçirdiğiniz ve sizin için özel olan günleri yazacağınız bir anı defteri oluşturabilirsiniz. Örneğin baş başa yaptığınız bir seyahati yazabilir, süslemek için uçak biletinizi yapıştırabilirsiniz. Kuruttuğunuz çiçeklerle, kurdelelerle, renkli kağıtlardan kesip yapabileceğiniz çeşitli süslemeler ile anı defterinizin içerisini süsleyebilirsiniz. Onunlayken ne kadar eğlendiğinizi, mutlu olduğunuzu ve huzurlu hissettiğinizi anlatacağınız bir anı defteri anneniz için paha biçilemez bir hediye olacaktır.

ANNENİZE YEMEK YAPIN

Karantina günlerini annenizle birlikte geçiriyorsanız eğer, onun için özel bir yemek hazırlayabilirsiniz. İster tek başınıza isterseniz de ailenin diğer üyeleriyle birlikte anneniz için özel bir yemek hazırlayarak, şık bir sofra hazırlayabilirsiniz.

SİNEMAYI EVE GETİRİN

Eğer anneniz film izlemekten keyif alan biriyse sinemaya gidemediğimiz bu günlerde sinemayı eve getirin. Birçok filmi içerisinde barındıran online platformlardan annenizin izlemeyi sevdiği içerik tarzlarına uygun bir seçim yaparak sinema keyfi yapabilirsiniz. Mısır patlatmayı da unutmayın.

ADINA BAĞIŞ YAPIN

Anneler Günü için annenize hediye edeceğiniz en özel ve anlamlı hediyelerden biri de onun adına yapılmış bir bağış olabilir. Annenizin adına ağaç diktirebilir veya başka yardım platformlarına bağışta bulunabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal