Karanfilli Su Kürüyle 1 Haftada 3 Kilo Verin

7 gün boyunca kullanıldığında metabolizmayı hızlandıran karanfilli su kürü kilo vermenizi kolaylaştırır. Eğer bu karışımı 7 gün boyunca uygularsanız 1 haftada 3 kilo vermenizi sağlar.

19.02.2019-16:49 - (Son Güncelleme: 19.02.2019-16:42) Karanfilli Su Kürüyle 1 Haftada 3 Kilo Verin

7 gün boyunca kullanıldığında metabolizmayı hızlandıran karanfilli su kürü kilo vermenizi kolaylaştırır. Eğer bu karışımı 7 gün boyunca uygularsanız 1 haftada 3 kilo vermenizi sağlar. İşte detaylar...

Antiseptik Özelliği Bulunur

Güçlü bir antiseptik özelliği bulunna karanfil, ağızdaki kötü koyuyu ortadan kaldırmak için kullanılır. Ancak karanfilin mikropları temizleme ve vücuttaki toksinleri arındırma gibi işlevleri vardır. Sağlık açısından son derece etkili olan bu bitki, aynı zamanda idrar söktürücüdür.

Karanfilli Su Yapımı

Gerekli malzemeler:

- 1 adet çubuk tarçın

- 1 yemek kaşığı karanfil

- 1 yemek kaşığı zencefil kökü

- 2 su bardağı içme suyu

Yapılışı:

Zencefil kökü ile çubuk tarçını demlik içine koyun. Sonra 2 su bardağı kadar içme suyunu koyup demlenmesini sağlayın. Demlenen bu karışımı her sabah ve akşam öğünlerinden 30 dakika önce tüketin.

Metabolizmayı hareketlendiren ve açlık hissettirmeyen karanfilli su kürünü tüketirken sağlıksız beslenme alışkanlıklarından da uzak durmanız gerekir. Aksi takdirde bir işe yaramaz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal