Kapı Temizliği İçin Patates ve Soğan Kullanın

Evlerde kullanılan eşyaların hepsinin kendine özel temizleme yöntemi vardır. Çoğunlukla temas halinde olduğunuz kapılarda devamlı bir leke görürsünüz. Özellikle kapılarınız beyazsa... İşte kapılarınızın kolay temizlik formülü...

12.06.2020-12:03 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-11:57) Kapı Temizliği İçin Patates ve Soğan Kullanın

Son zamanlarda sıklıkla tercih edilen beyaz kapılar şık görünümüyle beraber lekelerin de kolaylıkla görülmesine neden olur. Bu kapıların temizliğine dikkat etmelisiniz. Gelin şimdi beyaz kapılarınızı nasıl temizleyeceğinizi inceleyelim...

BEYAZ KAPI TEMİZLEME YÖNTEMİ

Beyaz kapılarınızı temizlerken kesinlikle temizlik ürünleri kullanmamalısınız. Yapımında kullanılan malzeme faklı olduğundan dolayı kapınızın yüzeyine zarar verir. Bu da sizin kapılınızla vedalaşmanız anlamına gelir.

Kapılarınızı kolay temizlemek istiyorsanız ilk olarak tozlarını almalısınız. Çünkü temizlik esnasında kapının yüzeyini çizebilirsiniz. Toz alma aşaması bu yüzden çok önemlidir. Kapı yüzeyini temizlerken de yumuşak bezler tercih etmelisiniz.

LEKELERE KARŞI PATATES VE SOĞAN

Temizlik ürünleri kullanmak yerine patates ve soğanı kullanabilirsiniz. Patates ve soğan, kimyasal malzemeler kullanmadan sararmış ya da lekeli kapılarınızı kolayca temizleyecektir.

Yapmanız gereken çiğ patatesi ikiye bölerek beyaz kapıları temizleyebilirsiniz. Ya da patatesi soğanların suyu ile haşlayarak kapılardaki sarı lekelerden kurtulabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal