Kapı Kenarları Nasıl Silinir

Biz bayanlar için kendi görüntümüz kadar evimizin görüntüsü ve temizliği de çok önemlidir. Evimiz bizi yansıtan öğelerden biridir. Evimizde bizim gibi yaşar ve kirlenir. Düzenli yaptığımız temizlik esnasında bazılarımız atlasa da bir çok kadın kapı temizliğini atlamaz.

24.03.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-14:31) Kapı Kenarları Nasıl Silinir

Kapıların yüzeyinde biriken toz ve havadaki nem ile üzerine yapışan kirlerden kurtulmak aslında çok kolay. Ancak dikkat etmemiz gereken şeyler. Artık bir çoğumuz evimizde Amerikan kapı kullanmaktayız. Gerçi Amerikan kapı veya ahşap kapı olması temizlik şeklimizi pekte etkilemiyor. Kapılara zarar vermeden temizlik yapmak istiyorsanız kimyasal maddelerden uzak durun.

Bir çok kimyasal madde kapının üzerindeki tabakanın zedelenmesine hatta zaman içerisinde üst tabakanın yok olmasına sebebiyet vermektedir. Kapı temizliğiniz için arap sabunu veya sabun kullanmanızı tavsiye ederiz. Kullandığınız bezinde mutlaka yumuşak bir dokuya sahip olası gerekmekte. Öncelikle hazırladığınız su ile kapının üzerinde hafif sabun kalacak şekilde silin daha sonra da mutlaka duru su ile kapının üzerindeki sabunu tamamen temizleyin. Bu şekilde hem evinizi kimyasallardan uzak tutmuş olursunuz hem de kapılarınızın temizliğini sağlamış olursunuz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal