Kanola Yağı ile Makyaj Temizleme Suyu Tarifi

Makyajınızı cildinizden çıkarırken kullandığınız makyaj temizleyicilerin doğal olmasını istiyorsanız ev yapımı makyaj suyu tariflerine göz atabilirsiniz. Cildi tahriş etmeyen, doğal makyaj temizleyici tariflerini sizler için derledik.

06.05.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-13:09)

En çabuk biten makyaj ürünü, makyaj temizleme sularıdır. Sürekli piyasadan aldığınız ürünleri yenilemek yerine gelin kendi makyaj temizleme suyunuzu kendiniz yapın.

YEŞİL ELMALI SÜTLÜ DOĞAL MAKYAJ TEMİZLEME SUYU TARİFİ

MALZEMELER

1 adet yeşil elma
Yarım litre süt
1 çorba kaşığı badem yağı

HAZIRLANIŞI

Elmaları rendeleyin. Bir kaseye süt ile beraber ekleyin. Malzemeleri iyice karıştırın.Doğal makyaj temizleme suyunu bir tülbent ya da süzgeç yardımı ile süzün. Daha sonra içine badem yağını katıp kapalı bir saklama kabında, buzdolabında muhafaza edin. 

 

GÜL SUYU ZEYTİNYAĞLI DOĞAL MAKYAJ TEMİZLEME SUYU TARİFİ

MALZEMELER

Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım çay bardağı gül suyu

HAZIRLANIŞI

Gül suyu ve zeytinyağını bir şişede çalkalayın. Bu karışımda önemli olan gül suyu ve zeytinyağının eşit miktarda olması. İsteğinize göre malzemeleri artırabilirsiniz.

Karışımı hem dudak hem de göz makyajınızı temizlemek için kullanabilirsiniz. Zeytinyağı ve gül suyu birbirine karışmadığı için kullanmadan önce karışımı mutlaka çalkalamalısınız.

 

KANOLA YAĞI VE ZEYTİNYAĞLI DOĞAL MAKYAJ TEMİZLEME SUYU TARİFİ

MALZEMELER

10 yemek kaşığı kanola yağı
5 yemek kaşığı zeytinyağı

HAZIRLANIŞI

Malzemeleri boş bir şişeye koyun ve karıştırın. Karışımı göz kapağınıza ve kirpiklerinize sürerek göz makyajınızı temizleyebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal