Kalorili Bir Yemeği Hafifletmenin Yolları

Yemek yemeği severiz ama kilo almak istemediğimiz için hafif yiyecekleri tercih ederiz. Ancak kalori deposu bir yemeği daha masum bir hale getirmek mümkün.

10.01.2019-16:03 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-15:55) Kalorili Bir Yemeği Hafifletmenin Yolları

Yemek yemeği severiz ama kilo almak istemediğimiz için hafif yiyecekleri tercih ederiz. Ancak kalori deposu bir yemeği daha masum bir hale getirmek mümkün. İşte detaylar...

Yağ yakımınızı hızlandıracak, tokluk hissinizi artıracak, metabolizmanızı hızlandıracak ve daha kolay kilo vermenizi sağlayacak 7 yiyecek...

1. Acı biber: Yemeklerinize eklediğiniz pul biber, acı toz biber ile gün boyu yaktığınız kalori miktarını artırabilirsiniz. Dahası acı biberin bir diğer avantajı sanılanın aksine iştahı azaltarak tokluk hissini uzatması.

2. Koyu yeşiller: Yemeklerinize özellikle de roka, maydanoz, fesleğen, dereotu ekleyin. Böylece sadece yediğiniz şeyin lezzetini artırmış olmayacaksınız yağ yakımınızı hızlandırmış, vücudunuzdaki toksinlerden arınmış olacaksınız.

3. Hindistan cevizi yağı: Yapılan araştırmalarda günde 2 yemek kaşığı hindistancevizi yağı tüketiminin insülini dengelediği ve göbek bölgesinde yağlanmayı azalttığı görülmüştür.

4. Avokado yağı: Uzun süre tokluk hissi yaratarak bu yağ kilo vermenize yardımcı oluyor.

5. Yoğurt: Yediğiniz yemekteki protein ve kalsiyum içeriğini artırır ki bu da metabolizmayı hızlandırır, yağ yakımına yardımcıdır.

6. Elma sirkesi: Vücuttaki toksinleri dışarı atan, sindirimi kolaylaştıran elma sirkesinin klinik çalışmalarda kan basıncını ve kolesterolü düşürdüğü ortaya çıkmıştır.

7. Zencefil: Açlığı hızlı bir şekilde bastıran ve yağ yakımını hızlandıran zencefilin tazesini bulamıyorsanız toz olarak da kullanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal