Kalın Kaş Trendi

Gözleri ön plana çıkaran kalın kaş trendi geçtiğimiz yıllarda oldukça revaçtaydı. Yüz şeklini oldukça etkileyen kaç trendlerinin bu sezon nasıl olacağı merak ediliyor. İşte, kalın kaş trendi hakkında merak edilenler...

13.07.2020-17:50 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:48) Kalın Kaş Trendi

Kalın kaş trendi devam ediyor mu? Yüz şekline en uygun kaş modeli nasıl olmalı? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar…

Kalın Kaş Trendi Devam Ediyor mu?

90’lı yıllarında ince kaç modası yerini kalın kaşlara bırakmıştı. 2000’li yıllarda karşımıza çıkan kaş trendleri arasında kalın ve düz kaşlar yer alıyor. Bu yılın trend kaş modelleri de kalın kaşlar olarak karşımıza çıkacak. Ancak kalın kaşın trendini yakalamak için geçtiğimizin yılın makyaj tekniklerini kullanmamanız gerekiyor. Bu sezon doğal görünümlü ve dağınık kaşlar ön planda.
Modern bir görünüm elde etmek için öncelikle kaş kalemlerinizi değiştirmeniz gerekiyor. Saç renginize birebir uygun renkler de bu sezon geri planda kalıyor. Kaş kalemlerinizi kaş renginizin bir ton koyusu olarak belirleyebilirsiniz. Kaşınızı koyu kalemlerle renklendirmeniz yapay bir görünüm olacağı için demode görünebilirsiniz.

Kalın Kaş Hangi Göz Yapısı İçin Uygun?

Kalın kaş trendi hala devam ederken göz yapısına uygun kaş modellerinin nasıl olmadı gerektiği de merak edilenler arasında. Eğer gözleriniz iri ve geniş bir yapıya sahipse kaş kalınlığı çok olmamalı ve renk tonlarını açık kullanmalısınız. Kaşlar ön plana çıktıkça gözlerinizin daha iri görüneceğini unutmayın.

Küçük ve çekik gözlere sahipseniz düz ve kalın kaşlar tam siz göre. Koyu kaş kalemleri ile kaşınızı çizebilir ve gözlerin daha büyük görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu sezon modern görünmek için kaşlarınızı doğal kullanabilir hatta dağınık bir görünüm kazanması için makyaj yapmadan kullanabilirsiniz.

Kaşları Kalınlaştırmak için Neler Yapılmalı?

Kalın kaş gözleri ön plana çıkardığı gibi hoş ve modern bir görünüm sağlıyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana oldukça sevilen kalın kaş modası her kadına farklı bir hava katıyor. Kaşlarınız ince ve hacimsiz görünüyorsa öncelikle doğal yollarla kalınlaştırmayı denemelisiniz. Makyaj teknikleri kaşların doğal yapısına zarar verilebileceği gibi yapay görünümler bu sezon demode görünmenize sebep olabilir.

Doğal yollarla kaş bakımı yaparak kısa sürede kalın kaşlara sahip olabilirsiniz. Kaşlarınızı kalınlaştırmak için badem yağı ve hint yağı oldukça sağlıklı yöntemlerdir. Düzenli olarak kaşınıza bu yağlarla bakım yapmanız kaş tellerinin kalınlaşmasını sağlayacağı gibi seyrek kaşların dolgunlaşmasına da yardımcı olacaktır.

Yoğun Kaşlar Modern Görünür mü?

Bu yılın kalın kaş trendi doğal görünümlü ve dağınık kaşlar. Kadınlara oldukça modern bir görünüm kazandıran dağınık kaş stilini ince telli kaşlarla da kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Yoğun kaşlar ise bu sezon popülerliğini kaybediyor. Geçtiğimiz yılın makyaj teknikleri arasında kaşları olduğundan daha koyu göstermek ve tamamını doldurarak yapay bir görünüm vermek vardı. Ancak bu sezon kaş modasına uyum sağlamak için koyu kaş kalemlerinizi rafa kaldırmanız gerekiyor. Kaş tellerinin dağınık bir şekilde ön plana çıktığı yeni sezonda yoğun kaşlar ve yapay görünümler kullanılmıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal