Kalıcı Makyaj Yaptıracak Açık Tenlilere Tavsiyeler

Makyajın kadınlarda ortaya çıkardığı mucizevi etkilerin görünür olmasıyla beraber daha fazla ürün ve uygulama da hayatımızın merkezine yerleşiyor. Açık tenliler için kalıcı makyaj önerilerinde öne çıkanları sizler için derledik.

04.05.2019-18:07 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-18:45) Kalıcı Makyaj Yaptıracak Açık Tenlilere Tavsiyeler

Güneşten en fazla etkilenen cilt rengi açık tenli kişilerin cilt rengidir. Eğer güneşin etkilerini en aza indirerek kalıcı makyaj trendlerinden haberdar olmak istiyorsanız haberimize göz atın.

AÇIK TENLİLER İÇİN KALICI MAKYAJ ÖNERİLERİ NELERDİR?

Açık tenli kadınların en sık karşılaştığı soruların başında, 'Bugün solgun görünüyorsun hasta mısın?' gelir. Bu sorunların önünü kesmek ve daha canlı bir yüze sahip olmak içinse kalıcı makyaj uygulamaları epey pratiktir. Eğer açık bir tene sahipseniz kontür makyaj uygulamaları yaptırırken doğallıktan asla uzaklaşmamalısınız. Çünkü ten rengine uyum sağlamayan aşırı koyu renkler hem doğal olmayan hem de estetik olmayan bir görünüm yaratacaktır. Bu noktada kaş kontürü yaptırırken mutlaka açık teninizle görsel bir bütünlük sağlayacak doğal kahverengi tonları seçmelisiniz.

- Eğer saçlarınız çok açık renkliyse kaşlarınız bir veya iki ton koyu renk olabilir. Dudak renginde de yüze canlılık katacak, mercan, şeftali ve pembe tonlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca eyeliner kontürü yaptırırken nispeten daha ince ve kahveye yakın tonlar ile doğallık korunabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal