Kalem Lekesi Nasıl Çıkar?

Çocukların kalemleri eline alması ile kıyafetleriniz ve duvarlarınız leke olabilir. Peki, bu kalem lekeleri nasıl çıkar?

01.12.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 01.12.2019-10:56)

Elinizin yanlışlıkla çizmesi ya da çocukların kalemle çizmesi nedeniyle oluşan kalem lekelerini bu şekilde giderebilirsiniz.

KALEM LEKESİ NASIL ÇIKAR?

Giyim eşyalarınız kalem lekesi varsa o zaman leke çıkarıcılardan destek alabilirsiniz. Lekenin üstüne leke çıkarıcı koyun ve bekleyin. Ardından da durulayın. Bunu leke çıkıncaya dek tekrarlayabilirisiniz. Bu metotla çıkmıyorsa sütle çıkarmayı deneyebilirsiniz. Bunun için 1 litre süte gerek olacaktır. Bir kaseye biraz süt dökün ve kıyafetinizin lekeli alanını batırın. Bir gece bekletin. Ardından eski bir diş fırçasıyla lekeli bölümü fırçalayın. Leke çıktıktan sonra kıyafetinizi çamaşır makinanızda yıkayın. Duvarlarınızdaki kelam lekelerini gidermek için iki metot deneyebilirsiniz. Duvarınıza saç spreyi sıkabilir ve ıslakken divarınızı silebilirsiniz. Veya lekenin üstüne diş macunu uygulayın. Eski bir diş fırçasıyla ovun. Lekenin çıktığını fark edeceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal