Kahverengi Göz Makyajı

Kahverengi göze nasıl makyaj yapılmalıdır, kahverengi göze hangi renk far gider? Kahverengi göz makyajı hakkındaki tüm ayrıntıları sizler için derledik. İşte detaylar...

26.06.2020-15:12 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-15:07) Kahverengi Göz Makyajı

Kahverengi göz makyajı, her kadının ilgisini çeken ve en az bir kere denemek istediği bir makyaj türü olmaktadır. Bilindiği üzere gözler, makyajda kesinlikle ön plana çıkarılması gereken noktalar arasında yer alıyor. Göz makyajı iyi yapıldığı takdirde oldukça etkileyici ve çekici bir görünüm oluşacaktır. Çok sevilse de her kadının makyaj anlayışı aynı olmayabilir. Esmer bir kadın ile sarışın bir kadının makyajı farklı ilerleyecektir. Bu nedenle söz konusu göz makyajında cilt tonunuzu ön plana almanız gerekiyor.

Kahverengi ve Lacivert Tonlarını Bir Arada Tutun
Kahverengi ve lacivert tonlarının uyumu ile muazzam bir göz makyajı elde edilebilir. Bu iki renk bir araya gelince ortaya çıkan kontrast harika olacaktır. Lacivert göz kalemi ile dumanlı bir göz makyajı yaparak gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda da dikkat çekici bir görünüm yaratacaktır. Bu göz makyajını nude tonlardaki ruj ile kombin haline getirebilirsiniz. İşte bu kadar basit!

Kızıl Kahve ve Bakır Farlar
Kızıl kahve ve bakır tonlarındaki far kullanımı kahverengi göz makyajı için şahane bir seçenek olabilir. Bu renk tonlarındaki bir farı kaş kemiğinin başlangıcından itibaren uygulamaya başlayın. Bu işlem, gözlerin daha büyük görünmesini sağlayacaktır. Göz daha büyük görüneceği gibi aynı zamanda da daha iddialı bir bakış yaratılabilir. Göz makyajında bu renk tonlarına muhakkak yer verilmeli!

Dumanlı Gözleri Ön Plana Çıkarın
Dumanlı bir bakış elde etmek, kahverenginin kullanıldığı göz makyajında harika bir görüntü oluşturacaktır. Bu nedenle dumanlı bir bakış yaratabilmek adına koyu yeşil tonlarını kullanmaktan çekinmeyin. Kahverengi ve yeşil büyük bir zıtlık yaratır. Bu da dışarıya hoş görüntü verir. Üst kirpik diplerinin iç ve dış kısımları siyah kalem kullanılarak belirgin bir hale getirilebilir. Bu işlem bakışların vurgulanmasını sağlar.

Kirpik Diplerine Beyaz Kalem Çekin
Kirpik diplerine beyaz kalem çekmek ve bu işlem sonrasında siyah bir eyeliner ile son dokunuşu yapmak en muazzam göz makyajı için gerekli olan iki işlem! Bakışlara inanılmaz bir etki yapacak olan bu işlem sonrasında kirpiklerinizi kıvırıcı ile kıvırarak doğal bir görüntü de ekleyebilirsiniz. Kesinlikle takma kirpik takmaktan kaçınmalısınız. Kirpik kıvırıcılar makyaj yapımında çok sık kullanılmasa da etkisi gözle görülecek cinsten…

Mat Aydınlatıcı Göz Farının Etkisine İnanın
Kahverengi göz makyajı konusunda doğru ve etkili adımlar atmak istiyorsanız, önce üst göz kapağınıza mat aydınlatıcı uygulayabilirsiniz. Mat aydınlatıcı sürdükten sonra göz çevresi aydınlanır ve makyaj genel olarak daha canlı bir görünüme kavuşur. Kaş kemiğinin üzerine ve gözlerin iç köşelerine aynı aydınlatma etkisini yaratabilmek için mat aydınlatıcı uygulamayı ihmal etmeyin.

Fakat bu sefer aynı aydınlatıcının daha ışıltılı bir türünü tercih etmeniz doğru bir seçim olacaktır. Göz makyajınızı bu işlem ile tamamlayarak en etkileyici görüntüye kavuşmanız mümkün!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal