Kahverengi Abiye Modelleri

Kahverengi abiye modelleri kadınların en az tercih ettikleri modellerdir diyebiliriz. Abiye seçiminde kullanılacak zor bir renk olduğu için karşımıza farklı tasarımlar da çıkmıyor. İşte, kahverengi abiye modelleri...

13.07.2020-17:43 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:41) Kahverengi Abiye Modelleri

Özel günlerde pişti olmamak için bu rengi seçebilir ve bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Peki oldukça zor olan bu abiyelerde seçimler nasıl yapılmalı? Hangi kadınlar kahverengi abiye tercih etmeli? Merak ettiğiniz bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Kahverengi Abiyeyle Nasıl Kombin Yapılır?

Kahverengi abiye seçiminizi mini ya da uzun eteklerden yana yapabilirsiniz. Elbiseyi tamamlamak için seçeceğiniz parçalar etek boylarına göre değişiklik gösterir. Eğer uzun abiye tercih ettiyseniz ayakkabı seçiminiz yüksek topuklardan yana olmalı. Kahverengi olduğunuzdan kalın görünmenize sebep olabileceği için boyunuzun uzun görünmesi orantılı bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.

Ayakkabı rengini açık kahve tonlarında seçebilirsiniz. Kahverengi ton sür ton akımına en uygun renktir. Çanta, ayakkabı, oje gibi tüm renkleri kahve tonlarından yana seçebilirsiniz.
Kahverengi abiye seçiminiz mini eteklerden yana olduğunda tercih edeceğiniz parçalara daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Bu rengin ön planda olmak istediğini söylemek yanlış olmaz. Ten renginizi de öne çıkardığınız takdirde diğer seçimlerinizi mümkün olduğunda renksiz parçalardan yana yapmalısınız. Ten rengi veya şeffaf ayakkabı kullanabilir, şeffaf çantalar seçerek doğru parçaları tamamlayabilirsiniz.

Hangi Kadınlar Kahverengi Abiye Tercih Etmeli?

Kahverengi abiye modelleri esmer kadınların güzel tenlerini sönük bırakacağı için uzak durmaları gereken bir seçimdir. Bu renkte abiyeler beyaz tenli kadınların rahatlıkla kullanabileceği modellerdir. Eğer modern bir görünüm kazanmak istiyorsanız teninizi öne çıkarmayan uzun elbiseleri seçmelisiniz. Yaka seçiminiz dökümlü yakalardan yana olabilir.

Kilolu veya zayıf olmanız bu rengi seçmeniz için engel değil. Düz kesimli etekler kilolu kadınların orantılı bir görünüme kavuşmasını sağlayacaktır. Normalden daha zayıfsanız seçeceğiniz abiyelerin fırfırlı, tüllü, dantelli olmasına dikkat edebilirsiniz. Yeni sezonda öne çıkan bu detaylar olduğunuzdan daha hacimli görünmenizi sağlayacaktır.

Açık Kahverengi Abiyelerle Hangi Şallar Kullanılır?

Tesettür abiye kombinlerinde her detaya ayrı özen göstermek gerektiği için oldukça zordur. Abiye seçiminizi kahverengi tonlardan yana yaptıysanız farklı tonlarda kahve şallar kullanabilirsiniz. Bu abiyelerin rengi göze çarptığı için şal seçiminiz sade olmalıdır. Drapeli şal modelleri bu elbiseleri sönük göstereceği için sade modeller kullanmalısınız. Kapalı olan bu renklerle yüzünüzü ön plana çıkarabileceğiniz boneler kullanarak modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kahverengi Abiyelerle Nasıl Makyaj Yapılır?

Kahverengi abiye modelleri toprak tonlarda makyajın en çok yakışacağı elbiselerdir. Bu abiyelerle gözlerinizi ön plana çıkaran farlar kullanabilirsiniz. Açık ve koyu kahvenin iç içe geçtiği, gözleri olduğundan daha büyük gösteren çekik makyaj tekniği uygulayabilirsiniz. Allık yerine bronzer kullanmaya özen gösterin. Teninizi bir ton koyu fondötenle kapatabilir ve yoğun highlighter kullanabilirsiniz. Makyajınızı tamamlamak için seçeceğiniz rujlar sezonun en trend renklerinde olan açık pembe olabilir. Sadece parlatıcı kullanarak da bu abiyelerle harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal