Kahve Köpüğü Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?

Son yıllarda en sık tercih edilen kahve köpüğü saç rengi hakkında merak edilen bütün detayları haberimizde topladık. İşte detaylar…

16.12.2019-14:03 - (Son Güncelleme: 20.06.2021-16:16)

SAÇ BAKIMI Birçok kadının saçları için tercih ettiği renk kahve köpüğü tonlarıdır. Ancak bazı hanımlar kahve köpüğü renginin adını bilmediği için saçlarında hayal ettiği tonu yakalayamıyor. Bizde sizler için kahve köpüğü saç rengi hakkında bilmeniz gerekenleri sıraladık. 

KAHVE KÖPÜĞÜ SAÇ RENGİ NASIL ELDE EDİLİR?

Modaya uygun bir tarzınızın olmasını istiyorsanız, giyiminiz kadar güzelliğinizi de buna odaklanmak durumundasınız. Saç modellerinden, cildinize yaptığınız makyaja kadar her şey modanın tasavvuru altında ve güzel olmaya çalışmak için 'moda' sizin yerinize de düşünüyor. Bal köpüğü saç rengi de modanın kadınlara sunduğu güzellik taçlarından sadece birisi. Bu rengi elde etmek için bayan kuaförlerine gitmenize gerek yok. Sadece yapmanız gereken saçınıza uyacak bal köpüğü rengi boyalarını almanız ve evinizde uygulamanız.

Sarı tonlarda bir saç için bal köpüğü saç rengini elde etmek her zaman daha kolaydır. Bunu için 7.30 bal köpüğü saç boyasını almanız ve yarısını bir kaba boşaltmanız gerekir. İkinci olarak ise 9.3 değerinde altın sarısının yarını bal köpüğünün bulunduğu kaba boşaltmanız ve son olarak bir şişe yüzde dokuzluk oksidanı katıp harmanlamanız yeterlidir. Bu karışımı saçınıza uygulamanız güzel bir bal köpüğü saç rengine sahip olmanıza yardımcı olur. Kumral ve açık kahve renginde bir saç için ise, 9.3 altın sarısı rengi, 8.65 kahve köpüğü, yüzde dokuzluk oksidasyonu karıştırmanız ve saçınıza uygulamanız yetecektir.

KAHVE KÖPÜĞÜ SAÇ RENGİ

Saç rengi koyu olanlar veya kızıl renge sahip olanlar, uzman bir kuaföre bal köpüğü saç rengi yaptırabilirler. Bu kişilerin evlerinde bal köpüğü saç rengini uygulamaları, kötü bir saç modelinin ortaya çıkmasına neden olabilir.

KAHVE KÖPÜĞÜ SAÇ HANGİ TENE GÜZEL YAKIŞIYOR?

Esmer tene bal köpüğü saç modelinin daha çok yakıştığını söylemek gerekir. İkinci olarak ise sarı teli olanlarda bal köpüğü saç modeli de iyi gidebilir. Ancak beyaz tenli olan kişilerde bal köpüğü saç rengi biraz sönük kalıyor. Bu nedenle beyaz tenlilerin başka tercihler yapması daha mantıklı olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal