Kadınların Merak Ettiği Feng Shui Felsefesi Nedir?

Siz de renklerin ve eşyaların enerjilerine inananlardansanız Feng Shui'ye merhaba deme zamanınız gelmiş demektir. Feng Shui nedir? Feng Shui nasıl yapılır?

09.12.2019-14:59 - (Son Güncelleme: 09.12.2019-14:47)

Feng Shui nasıl yapılır? Siz de renklerin ve eşyaların enerjilerine inananlardansanız Feng Shui'ye merhaba deme zamanınız gelmiş demektir. Feng Shui nedir? 

FENG SHUİ NEDİR?

Bu kültüre göre her renk ile eşyanın bir enerjisi vardır ve bunu doğru kullanarak yaşantınızı daha iyi hale getirebilirsiniz. Bir Çin kültürü olan bu öğreti, doğa ve uyum üzerine odaklanmaktadır. Benimseyen kişilere göre amacı ise insan hayatına sağlık, huzur, şans, mutluluk ve enerji getirmektir. 

Rüzgar ve su anlamına gelen Feng Shui, doğadaki renkleri ve yaşamın enerjisini, ortam ile duyumlu hale getirmek demektir. 5 bin yıllık bir geçmişi olan öğreti, bir Çin kültürüdür. Bazılarımız için Çin’e özgü bir şey olduğunu bilmek bile birçok şeyi anlatacaktır. Ayrıca kendinizi mis gibi bir doğada bulduğunuz zaman hissettikleriniz de bu öğretinin nasıl bir şey olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Çünkü rüzgar ve suyun yaydığı enerjiyi evinizin içine taşıyabilme tekniğidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal