Kadınların Beden Dili

Bir kadın hoşlandığını nasıl belli eder? Sözlerine bakacak olursan senden nefret ediyormuş gibi görünen bir kadının beden dili çok başka şeyler söylüyor olabilir. Aşağıdaki 11 madde sana ışık tutabilir.İşte merak edilenler haberimizde...

09.07.2018-18:22 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-18:14) Kadınların Beden Dili

Bir kadın hoşlandığını nasıl belli eder? Sözlerine bakacak olursan senden nefret ediyormuş gibi görünen bir kadının beden dili çok başka şeyler söylüyor olabilir. Aşağıdaki 11 madde sana ışık tutabilir.İşte merak edilenler haberimizde...

Beden dilinin, ilişkilerin sağlam temeller üzerine kurulabilmesinde rolü büyüktür. Hem erkeklerin hem de kadınların kendi doğalarına özgü bir takım beden dili hareketleri vardır. Beden dilinde konuşmaya ihtiyaç duyulmadan jest, mimikler, vücudumuzun duruş şekli, gözlerimizin hareketleri gibi unsurlar da devreye girerek iletişim kurabilirsiniz. İlişkilerin başlangıç noktası kabul edilen beden dili, karşı cinsle olan iletişimi nasıl sürdüreceğimiz açısından da önemlidir.

Hoşlanan kadının beden dili için 11 Madde:

Sen konuştuğunda başımı yana yatırıyorsa,

Mecburi değilken sık sık yanında takılıyorsa ve senle ilgilenmiyor gibi görünüyorsa,

Yaptığın esprilere gülüyorsa,

Oturduğunda ayak ucu sana doğru duruyorsa,

Elleriniz yaklaştığında istem dışı da olsa elini tutmaya çalışmışsa,

Ona dokunduğunda sana doğru daha çok yanaşıyorsa,

Göz bebekleri büyüyor ve dik bakıyorsa,

Yoğun şekilde gözlerine bakıyorsa ya da tam tersi olabildiğince az bakıyorsa,

Yakın otururken bacağı ara sıra bacağına değiyorsa,

Gömleğinin düğmesi açık ve göğüslerini görmeni sağlıyorsa,

Etrafında başka bir kadın olduğunda umursamaz davranıyor ya da tam aksi şekilde gözlerini dikip size bakıyorsa…

Erkekler, güçlü olduklarını göstermek için bacaklarını ayrı tutarak oturmayı tercih ederler. Kalabalık bir ortamda erkek, kadını sahiplenmek ister. Ona dokunarak yönlendirme yapmaktan hoşlanır. Kadınların ise, hoşlandıkları erkeklerin karşısında yüzlerinde, samimi ve içten bir gülümseme oluşur. Kadınların saçlarıyla oynaması bazen hoşlanma belirtisi olarak algılanır. Eğer kadınların, karşılarındaki erkekle konuşurken gözbebekleri büyüyorsa, bu ilişkinin olumlu bir havada sürdüğüne işarettir. Kadınların elleri ve avuç içleri de erkeklerle olan iletişimi açıklamak için faydalı olabilir. Eğer kadının avuç içi yukarıya, yüzü ise erkeğe dönükse bu da erkekler tarafından olumlu bir işaret olarak algılanabilir.

Dünya genelinde çoğunlukla kabul gören kaş hareketleri, eğer yukarı doğru kalkmışsa karşısındaki kadını beğendiğini ifade etmektedir ve ilişkiye başlamak için ilk davetiye olarak yorumlanır. Karşısındaki kadın da aynı şekilde kaşlarını yukarı doğru kaldırarak erkeğe bakıyorsa davet kabul edilmiş diyebilirsiniz. Erkeklerin hoşlandıkları kadın karşısında burun delikleri genişleyebilir ve yüzleri açık ve net bir ifade takınır. Ayrıca dudakları da otomatik olarak ayrılır. Erkeklerin üzerindeki kıyafetleri düzeltmesinin altında, kadınlara güzel görünmek gerçeği yatmaktadır.

 Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal