Kadınlarda Şehir Hayatından Dolayı Saç Dökülüyor!

Kadınlar için en önemli sorun saç dökülmesidir. Saçlar dökülür ve hatta sürekli yıpranır. Bunun sebeplerinden biri de şehir hayatıdır.

27.08.2019-15:08 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-09:26) Kadınlarda Şehir Hayatından Dolayı Saç Dökülüyor!

Şehir hayatı herkesi yorar ancak en çok kadınları yıpratır. Bu nedenle kadınların şehir hayatının bu havasından kaçması en mantıklısıdır.

KADINLARIN SAÇLARI BU SEBEPLERDEN DÖKÜLÜYOR

Kadınlarda zayıflama çabaları, hormonal problemler, demir eksikliği, gebelik, şehir yaşamı, iş stresi, boşanma, sık kuaför, sık boyama, saçları ile çok fazla oynama, saç uzatma sebepli takılan klipsler, ilave edilen saçlar derken saçlar sürekli travmaya maruz kalıyor. Netice itibariyle zararlı saçları, seyreklikleri, saç açıklıklarını iyileştirmek. Onlar da erkekler kadar rahat olmuyor. Kadınlarda gitmiş saclar çoğu halde geri yerine konulamıyor. Her saç seyrekliği ve her saç dökülme çeşidi saç ekimi yapmak için ideal olmayabiliyor. Kadınlar yalnızca erkek tipi dökülme ye menopoz ardından dökülmelerde yada saçlı yerde yara izleri gibi hallerde saç ektirebiliyor. Gitmeniz lazım olan yer bir dermatolog ve size yapılacak bir dizi tetkit ile saç dökülme sebebiniz bulunacak bu hale özel belki bir diyetisyen belki jinekolog belki endokronoloji merkezine yönlendirileceksiniz. Ya da saç ekimi için idealdir denilerek bir saç ekim mekanına yönlendirileceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal