Kadın Şeflerden Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Menü

Kadın istihdamı ve yönetici sayısını artırmak hedefiyle hayata geçirdiği Kadın Liderlik Programı’nı sonuna kadar destekleyen Hilton İstanbul Bomonti, mutfağında görev alan 10 kadın şefin yaratıcılıklarını ve yeteneklerini sergiledikleri özel bir menüyü hayata geçirdi.

07.03.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-12:03)  Kadın Şeflerden Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Menü

Turizm ve yeme-içme sektöründeki kadın gücünü artırmaya yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Hilton İstanbul Bomonti, Dünya Kadınlar Günü’nü mutfağında görev alan 10 kadın şefin hazırladığı özel bir menü ile kutlayacak. 5-15 Mart tarihleri arasında, The Globe Restaurant’ta servis edilecek olan menü, her bir kadın şefin kendi hikayesini yansıttığı tabaklardan oluşacak. 

KADIN ŞEFLER ÖZEL LEZZETLERİ MİSAFİRLERİN BEĞENİSİNE SUNACAK

Kadın şefler; Hazal Sevim Akdoğan, Sibel Çavuş, Merve Miray Tosun, Betül Delican, İlknur Çolak, Esra Yılmaz, Neslihan Urfa, Pınar Egemen, Berfu Koyun, Özlem Öztürk imzasını taşıyan ve 4 aşamadan oluşan “Hilton’un üreten kadın şeflerinden” menüsü “Kan portakalı ile marine edilmiş levrek”, “Dana eti ve “kimchi” ile doldurulmuş bohça mantı”, “Türk kahveli sorbe”, “Ağır ateşte pişmiş kuzu incik” ve “Nar dolgulu hindistan cevizi mus” gibi özel lezzetleri misafirlerin beğenisine sunacak.

Her birinin farklı bir tekniği ve hikayesi olsa da kadın şefler Hilton İstanbul Bomonti’nin kendilerine yeni bir vizyon ve farklı deneyimler kazandıkları konusunda hem fikirler. “Şeflik genel anlamda sürekli kendini geliştirmeyi gerektiren zor bir meslek ama avantaja çevirmeyi biliyoruz. Hilton İstanbul Bomonti’de büyük uzman bir ekiple çalışıyoruz. Kadın olarak erkek meslektaşlarımızla birlikte elele verip her şeyin üstesinden gelebiliyoruz” diyen Hilton İstanbul Bomonti’nin kadın şefleri, 5-15 Mart arasında tüm lezzet meraklılarını hazırladıkları özel menüyü deneyimlemeye davet ediyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal