Kabarık Gelinlik Modelleri

İçinde prensesler gibi görüneceğimiz kabarık gelinlik modelleri geçmişten bu yana en sevilen modeller arasında yer alıyor. İşte, kabarık gelinlik modelleri...

13.07.2020-17:39 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:37) Kabarık Gelinlik Modelleri

Kabarık gelinlikleri tercih edecekseniz dikkat etmeniz gereken farklı detaylar var. Gelin adayları için kabarık gelinlikler hakkında bilinmesi gerekenleri anlattık…

Kabarık Gelinlik Hangi Kadınlara Yakışır?

Prenses model ya da dökümlü tül etekli kabarık gelinlik modelleri vardır. Mini, midi ya da uzun modelleri de kullanılıyor. Bu gelinliklerin hangi kadınlara yakışacağını söylemek doğru değil. Vücut tipine uygun seçilen her gelinlikler kadınları kusursuz gösterir. Bu nedenle kabarık gelinlik seçimi yapmadan önce vücut tipini tanımanız gerekiyor. Bu modeller giyen kişinin basen ve bacak bölgelerine hareket kazandıracağı için hacimli bir görünüme sebep olacaktır. Yani kilolu kadınlar bu modelleri seçtiğinde daha kilolu görünebilir.

Normalden zayıf kadınlar için en ideal gelinlik modelidir. Yaka formu da doğru seçildiğinde orantılı bir görünüm kazanmak mümkün. Üst bölgesi zayıf, basenleri geniş kadınların seçimleri de bu gelinliklerden yana olmalı. Geniş basenleriniz kapanacağı için orantılı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kabarık Gelinlik Yakası Nasıl Seçilmeli?

Kabarık gelinlik modellerinin yakaları kayık yaka olduğunda daha kilolu, V yaka olduğunda zayıf görünürsünüz. Yaka seçimi konusunda da bedeninizi tanımanız ve nasıl bir görünüm elde etmeniz gerektiğini anlamanız gerekiyor. Öncelikle omuzları geniş ve göğüsleri büyük kadınlar kayık yaka, dökümlü yaka gibi modelleri tercih etmemeli. Normal göğüsler ve normal genişlikte omuz için tüm yakalar idealdir.

Üstü zayıf kadınlar dökümlü, drapeli, tüylü ya da tüllü gelinlik modellerini tercih edebilir. Böylece üst bölgeniz hacim kazacağı için ortaya çıkan yer sadece incecik beliniz olacaktır. Sezonun trendleri arasında yer alan tüylü yakalar sizin için en doğru seçimlerden biri. Hem modern hem de hacimli bir görünüm kazanabilirsiniz.

Kabarık Gelinlikle Nasıl Takılar Takılır?

Kabarık gelinlik modelleri basen bölgenizi kapattığı için yaka formunu doğru seçmek önemlidir. Zayıf görünmek için V yaka tercih ettiyseniz kullanacağınız takılar da sade olmalıdır. Ne kadar gösterişli ve büyük takılar seçerseniz o kadar hacimli bir görünüm kazanırsınız.
Zayıf kadınların takı seçimleri gösterişli ve büyük takılardan yana olmalıdır. Eğer normalden daha zayıfsanız tüylü küpeler, inci kolye, sallantılı küpeler tam size göre. Yaka formu kayık yaka ya da dökümlü yaka olacağı için seçtiğiniz her kolyeyi kusursuz taşıyabilirsiniz. Dilerseniz bileklik de kullanabilir ve gösterişli bilekliklerle takılarınızı tamamlayabilirsiniz.

Kabarık Gelinlik ile Nasıl Saç Yapılmalı?

Kabarık gelinlik modelleri ile yapacağınız saçların da gösterişli olması gerekiyor. Bu gelinlikler hacimli olduğu için saçlarınızı açık bırakmanız sönük kalmasına sebep olabilir. Dağınık topuz tercih edebilir ve büyük saç tokaları kullanabilirsiniz. Bu gelinliklerle büyük gelinlik şapkası da kullanabilirsiniz. Duvak seçiminiz yaka formuna göre patlayan duvak olabilir. Uzun duvaklar ve saç tokaları bu gelinlikler için doğru seçimler olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal