Jessica Alba’nın Güzellik Sırrı Ortaya Çıktı

Amerikalı güzel oyuncu Jessica Alba, başarılı bir aktör olmasının yanı sıra üç çocuk annesidir. Jessica’nın en büyük güzellik sırrı uyku! İşte her zaman daha fazla uyumanın yollarını arayan Alba’nın diğer güzellik sırları…

24.09.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 24.09.2020-12:29) Jessica Alba’nın Güzellik Sırrı Ortaya Çıktı

Jessica Alba, her zaman makyajını temizlemeye çok özen gösteriyor. Eğer yoğun bir makyaj yapmışsa; makyajı ve kirleri yıkmaya yardımcı olan bir temizleyici kullanmaktan hoşlanıyor. Hatta bazı zamanlar daha net ve temiz bir sonuç almak için bu uygulamayı iki kademede gerçekleştiriyor ve jel temizleyiciler kullanarak iki kez cildini temizliyor. Bu şekilde yaparak cildinin tertemiz bir hisse kavuşmasını sağlıyor.

Ayrıca Jessica Alba, cildi için birçok farklı öze sahip olan, özel bir serum kullandığını da belirtti. Bütün bir gece cildinde kalan bu serum, ölü cilt hücrelerinin yok olmasını sağlayarak ardında ferah, parlak bir cilt bırakıyor.

Alba için göz çevresi bakımı da son derece önemli. Derin nemlendirici özelliğe sahip olan bir göz altı kremi kullanarak; göz çevresinin olumsuz faktörlerden korunmasını sağlıyor.

Alba; cilt bakımı rutinine sadık kalmak gerektiğini belirterek, ‘Bir cilt bakımı rutini bazen insanların günlerinde sahip oldukları tek 'ben' zamanı olabilir. Sadece kendiniz için bir şey yaparken, önemli olduğunuzu ve kendinize bakmak için zaman ayırmanın önemli olduğunu hatırlatmak önemlidir’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal