İyi Sevgili Nasıl Olunur?

İlişkide başarılı olmak ve iyi bir partner olmak istiyorsanız bunun bir kuralı yok ancak dikkat edilmesi gerekenler vardır.

15.12.2019-11:10 - (Son Güncelleme: 15.12.2019-11:07)

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ancak beklentiler ve davranışlar aynı olabilir. Bu durumda partneri mutlu etmek zor değildir.

İYİ SEVGİLİ NASIL OLUNUR?

Kadınlar erkeklerden daha değişik bir düşünce yapısına sahip oldukları için kendilerini ifade etmek istedikleri bazı vakitlerde aşırı hassas olup panikleyebilir ve ortalığı daha fazla karıştırabilirler. Tam şekilde söylemek dilediğiniz şeyi ifade etmenin tehditkar olmayan biçimlerde de olduğunu bilmelisiniz. Çoğu terapist bu çeşit durumlarda ‘… yaptığında, … hissediyorum’ kalıbını denemenizi tavsiye ediyor. Bu onları kızdırmadan, kendinizi anlatmanızı sağlayacaktır. Ve eğer size nasıl hissettiğinizi sorarlarsa, gerçekten ‘iyi’ değilseniz, asla iyi olduğunuzu ifade etmemelisiniz. Zihin oyunları erkeklerin hoşuna gitmez, onları yorar. Karşılarında kendileri gibi açık ve net konuşan bir kadın bulmak her vakit hoşlarına gidecektir. Bir insan olarak kendinize has yapılacaklar listeniz olması doğal ancak beraber yapılacaklar listesi meydana getirmek bir ilişki için besleyicidir. Onun tercihlerini paylaşmak ve bunlarla alakalı çaba harcamak unutulmaz anılar oluşturmanıza yarar.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal