İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz 4 Pratik Bilgi!

Her kadın ev işlerinde vakit kazandıran 4 bilgiyi öğrendikten sonra iyi ki öğrendiğim demekten kendini alamayacak.

25.01.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 25.01.2018-09:52) İyi ki Öğrendim Diyeceğiniz 4 Pratik Bilgi!

Mutfak robotunu temizlemek, yanmış yağları kolayca çıkarmak, gibi pratik bilgilerle işlerinizi rahatlıkla halledebilir, vakitten ve paradan tasarruf edebilirsiniz. İşte hayatınızı kolaylaştıran 4 pratik bilgi.

Mutfak robotunu kolayca temizleyin!

Mutfak robotu, blender gibi mutfak aletlerini temizlemek çok basit: Bir damla elde yıkama bulaşık deterjanı ve bir su bardağı sıcak suyu robotun içine ekleyin. Robotu bir dakika çalıştırın. Deterjanlı su köpürecek ve robotun içi tertemiz olacaktır.

Buzdolabındaki kötü kokuları yok edin!

Buzdolabında unutulup bozulan yemekler kötü koku oluşmasına sebep olur. Çözüm ise çok basit: Buzdolabını boşaltın ve sirkeli suyla temizleyin. Sonrasında küçük bir kase içine süt koyup buzdolabına koyun. Süt, kötü kokuları çekecek ve dolabınız güzel kokacaktır.

Yanmış yağları uğraşmadan çıkarın!

Tencerede veya tavanın dibindeki yanmış yağları çıkarmak için sürekli ovalamanıza gerek yok yok. Biraz elde bulaşık yıkama deterjanı ve biraz su ekleyip tencereyi ocağa yerleştirin. Bir taşım kaynatın. Bu şekilde kirler, yağlar yumuşayacaktır. Tencereyi ocaktan alıp süngerle silin ve tertemiz olduğuna şahit olacaksınız.

Kıyafetleriniz her zaman güzel koksun!

Çekmecelere koyduğunuz kıyafetlerinizin her zaman güzel kokmasını için kıyafetlerin arasına sabun veya lavanta keseleri koyabilirsiniz. Güzel koku kıyafetlerinize sinecek, her giydiğinizde mis gibi kokacak.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal