İyi Bir Arkadaş Olmak İçin Ne Yapılmalı?

Sosyalleşmenin ve iletişimin kısıtlı olduğu zamanlarda insanlar kendi duygu ve düşüncelerini sevdikleri ile paylaşmak ister. Bu paylaşımı da ilk olarak kendilerine yakın gördükleri insanlara yapmak isterler. Peki iyi biri arkadaş nasıl olunur? İşte haberimizin detayları...

12.06.2020-15:07 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-17:26) İyi Bir Arkadaş Olmak İçin Ne Yapılmalı?

Arkadaşlık kavramı iki taraflı etkileşimdir. Karşınızdan aldığınız kadar vermenizde gereklidir. Arkadaşlar her ihtiyaç duyduklarında yanında sizi görmek ister.

DOĞRU ARKADAŞ NASIL SEÇİLMELİDİR?

İyi bir arkadaş olmak için en önemlisi ne olursa olsun çaba göstermekten geçer. Her zaman yan yana olmasanız da birbiriniz ile iletişim halinde olabilirsiniz. Birbirinizi arayabilir, güzel haberlerinizi birbirinizle paylaşabilirsiniz.

Tabi doğru bir arkadaş seçimi yapmak dikkatli olmayı da gerektir. Arkadaş olarak seçeceğiniz kişinin illaki sizinle aynı cinsiyette olmasına gerek yoktur. Sizinle aynı şeyleri sevmek zorunda değil ya da yaşam tarzınızın aynı olması gerekmez. Birbirinizi doğru bir şekilde anlamak ve birbirinize değer vermek iyi bir arkadaşlığın yaşanmasına vesile olacaktır.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal