İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanın Kolay Yolu

Vücudumuzda bulunan tüyler bizleri rahatsız eder. Ağda yapmak, epilatör kullanmak oldukça zahmetli ve acılı bir uygulamadır. İstenmeyen tüylerden kurtulmak zannettiğiniz kadar zor değil. İşte istenmeyen tüylerden kurtulmanın kolay yolları...

18.06.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-12:23) İstenmeyen Tüylerden Kurtulmanın Kolay Yolu

İstenmeyen tüylerle baş etmenin oldukça zor olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Artık korkmanıza gerek yok. Çünkü evinizde kullandığınız birçok malzemenin yardımıyla bu tüylerden kurtulmak çok kolay.

DOĞAL YÖNTEMLERİ DENEYİN!

Yüzünüzdeki ayva tüyleri çok görünmese bile sizi rahatsız edebilir. Bu tüylerden kurtulmak için zerdeçal kürünü uygulayabilirsiniz. Bunun için gerekli olan malzemeler ise; 1 tane kase, 2 yemek kaşığı süt, ve toz zerdeçal. Toz zerdeçalı cam kaseye alın. Üzerine 2 yemek kaşığı süt ekleyin. Bu karışımı karıştırarak macun kıvamına gelmesini sağlayın. Yüzünüzdeki tüylü bölgeye sürerek 30 dakika bekletin ve yıkayın. Bu kürü haftada 2-3 defa yapabilirsiniz.

Vücudumuza yararlı olan yumurta sadece besin kaynağı değil, aynı zamanda istenmeyen tüylerinde yok olmasına yardımcı olur. Yumurta akı, toz şeker ve mısır unu karışımı istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacaktır. Temiz bir kaseye yumurta akını koyarak üstüne 1 tatlı kaşığı mısır unu ve 1,5 tatlı kaşığı toz şeker ekleyin. Bu karışımı macun kıvamına getirin. Bu karışımı tüylü bölgeye nazikçe uygulayın. Haftada 2 kere uygulayabileceğiniz bu kürü düzenli kullandığında en iyi sonucu alırsınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal