İstenmeyen Tüyler İçin Jilet Kullanıyorsanız Dikkat!

İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için pratik ve ucuz olan bir yöntem olan jilet kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var. Peki jilet kullanırken yapılan hatalar nelerdir? İşte cevabı…

31.12.2019-17:42 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-17:28)

Özellikle kadınların büyük sorunlarından biri olan istenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve kolay yolu jilet kullanmak. Acil durumlarda da ilk akla gelen ve çoğu kadının da pratik olarak görüp uyguladığı tüylerden jiletle kurtulma yönteminin de kendine has incelikleri var.

JİLET KULLANIRKEN YAPILAN HATALAR

Jilet kullanırken önceden yumuşatılmamış tüylerin alınması zor olur. Aceleniz olduğu zamanlar olsa bile sadece su kullanmak yetersiz olacaktır. Sadece su ile yapılan jilet sonrası tahriş, kızarıklık ve yanma hissedebilirsiniz. İyi bir tıraş kremi kullanmayı ihmal etmemelisiniz. Jileti bacaklarınıza çok bastırmadan dikkatli bir şekilde kullanmanız gerekir çünkü bacağınızda kolaylıkla kesilebilecek yumuşak noktalar var. Mesela ayak bilekleri ve dizlerin arkası gibi hassas bölgelere ekstra önem göstermelisiniz. Yeterli ışık olmayan yerlerde jilet yaparken tüylerinizin tamamını aldığınızı zannedebilirsiniz ancak gün ışığına çıktığınızda aslında alamadığınız tüyleri olduğunu görebilirsiniz. Işığın daha fazla olduğu bir bölge tercih etmeye özen göstermelisiniz. Tek kullanımlık jiletleri sürekli olarak kullanmakta yapılan hatalardan bir tanesidir. Jileti sürekli değiştirmek ve jilet seçerken dikkatli davranmak gerekiyor. Tüylerin alınmasının ardından cildi nemlendirmek önemli bir adımdır çünkü cildiniz oldukça hassas olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal