İş Yerinde Rahatlamak İçin Yapabilecekleriniz

İş yeri yoğun ve yorucu bir ortamdır. Strese müsait olan bu ortamda sorun çıksa da çıkmasa da rahatlamanız gerekir.Peki, nasıl?

03.10.2019-11:20 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-11:17)

Daha verimli olmak ve gününüzün kötü geçmemesi adına rahat bir çalışma ortamı oluşturmalısınız. Ortam rahat değilse siz kendinizi mutlaka rahatlatın.

İŞ YERİNDE STRESİ AZALTMANIN YOLLARI

Gözleri kapatıp en fazla olmayı dilediğiniz yere bir seyahat yapmak bir an olsa da bulunduğunuz mekandan uzaklaşmak için en iyi method. Bir de birmüzikle beraber bunu yaparsanız birkaç dakika içinde bir dünya turu atıp gelmeniz mümkün olabilir. Oldukça zor anlarda bulunduğunuz mekandan uzaklaşıp 10 dakika temiz hava almanız üstünüzdeki yükü hafifletebilir. Tabii bu zamanı yine iş arkadaşlarınızla beraber ve işle ilgili konuşarak geçirmeyin. Özellikle masa başı çalışanlar için hem rahatlatıcı hem de sağlık için son derece önemli olan küçük hareketler ve egzersizler stres altında olunsa da olunmasa da hiçbir vakit ihmal edilmemeli. Zor bir zamana girmişseniz ve işleriniz genel olarak oldukça yoğun ve siz de stres altında iseniz, çay ve kahve yerine strese iyi gelen bitki çaylarını denemenizde yarar var. Papatya, kediotu ve çarkıfelek çayları bu süreci daha az zararla atlatmanız için size yardımcı olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal