İpek Gömlek Modelleri

İpek gömlek modelleri aklınıza sadece beyaz ve şık görünen modelleri getirmesin. Günümüzde oldukça farklı tasarımlarla karşımıza çıkan bu gömlekleri hem günlük hayatta hem de özel günlerde tercih etmek mümkün. İşte, ipek gömlek modelleri...

13.07.2020-17:29 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:27) İpek Gömlek Modelleri

Yapacağınız seçimler rüküş görünmenize sebep olabileceği için bu gömlekleri iyi tanımanıza gerekiyor. Peki, ipek gömlek nasıl kombinlenir? Günlük hayatta nasıl kullanabiliriz? İşte bilmek isteyeceğiniz püf noktalar…

İpek Gömlek Nasıl Kombinlenir?

Beyaz ipek gömlek modelleri geçtiğimiz yılların en özel parçalarından olsa da günümüzde farklı renkler ve farklı desenlerle karşımıza çıkıyor. Bu da istediğimiz her yerde kolaylıkla tercih etmemize imkan tanıyor. Bu gömleklerle kombin yaparken gömleğin rengine ve desenine dikkat etmelisiniz. Eğer seçiminiz renkli modellerden yana olduysa altında midi etek kullanarak modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

İpek gömleklerle mini etek kullanma modasının geçtiğini söyleyebiliriz. Bu gömleklerle görmek istediğimiz kombinler bu yıl oldukça farklı. Aklınızdaki gömlek kombinlerini bir yana bırakarak seçimlerinizi pensli kot pantolonlardan yana yapmalısınız. Yüksek bel pantolonların içinde kullanacağınız modeller hafif dökümlü olduğunda kombini tamamlayabilirsiniz.

Eğer şık bir akşam yemeği ya da ofiste kullanacaksanız ayakkabı seçiminiz topuklu olmalı. İnce topuklu streç botlar tam bu kombine göre. Simli tasarımlarını tercih ederek daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Günlük hayatta kullanmak için yapacağınız seçimler daha sade parçalardan yana olmalı. İpek gömlekle spor ayakkabı giyilmez diye düşünmeyin. Sokak modası spor ayakkabıyı her şeyle yakıştırmayı başardığı için önümüzde yıllar abiyelerin altında bile görecek gibiyiz. İpek gömleklerle kalın tabanlı spor ayakkabılar kullanabilir ve kombini tamamlayabilirsiniz.

İpek Gömlek ile Jeans Giyilir mi?

İpek gömlek tasarımları günümüzde oldukça çeşitli olduğu için istediğiniz pantolonu kullanarak kombin yapabilirsiniz. Eğer jeans tercih ediyorsanız çizgili ipek gömlek modellerine bakabilirsiniz. Denizci yansımalarını gördüğümüz bu modeller pantolonlarla çok hoş görünüyor. Spor bir görünüm elde etmek için yakalı modeller yerine düşük omuzlu gömleklere bakabilirsiniz. Karpuz kol modası devam ederken gömleklerde de kullanılmaya başlandı. Jeans kombini yaparken bu modelleri seçebilirsiniz.

Önden bağcıklı ipek gömleklerle jeans tercih edebilir, spor ayakkabılarla tamamlayarak kullanabilirsiniz. Spor şık görünümlü bağcıklı gömleklerin farklı yaka tasarımları da vardır. Yeni sezonda sıklıkla göreceğimiz erkek yaka modelleri seçerek aksesuar kullanabilirsiniz. Kolye ve sallantılı küpe bu kombine hareket kazandırmak için doğru seçimler olacaktır.

Hangi Kadınlar İpek Gömlek Kullanmalı?

İpek gömlek modelleri ve renkleri kadınları olduğundan daha kilolu gösterebiliyor. Bu yüzden gömlek seçerken doğru formları yakalamak oldukça önemli. İpek gömlek modelleri arasından seçeceğiniz koyu renkli ve düz tasarımlar ince görünmenizi sağlar. Desenli ve dökümlü modellerse daha hacimli görünmenizi sağlayacaktır. Omuzlarınız düşükse volanlı modelleri, geniş omuzlara sahipseniz V yaka modelleri seçebilirsiniz. İpek gömlek tasarımlarına yapılan dokunuşlar bugün her yaştan ve her kiloda kadının rahatça seçim yapmasını sağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal