İnternet Nasıl Etkin Kullanılır?

Günümüzde internet kullanmayan insan ya da internetin kullanılmadığı kurum yoktur. Artık bilgisayarların yanı sıra her daim elinizin altında olan cep telefonlarınızdan da internete girebiliyorsunuz. Peki bu kadar sık kullandığınız interneti nasıl daha etkin kullanırsınız?

21.11.2019-12:32 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-12:14)

Artık bilgisayarların yanı sıra her daim elinizin altında olan cep telefonlarınızdan da internete girebiliyorsunuz. Peki bu kadar sık kullandığınız interneti nasıl daha etkin kullanırsınız?

İNTERNETİ ETKİN KULLANMA

Bundan 10-15 yıl öncesi yıllarda;  internet kullanımı henüz bu kadar yaygın hatta hayatımzıa yeni yeni giriş yapmaya çalışırken, herhangi bir bilgiye ulaşmak amacıyla ansiklopedilere bakardık. Şimdi ise online Training (Online Eğitim) ile almak istediğimiz eğitimi kolaylıkla alabiliriz. Dünya genelinde online eğitim veren toplumsallak gönüllülük projeleri ile yapılandırılmış sitelerden, biraz yabancı dil birikimi ile Dünya’nın en iyi profesörlerinden ücretsiz dersleri alabiliriz. Bu konuda ücretsiz eğitim veren siteleri şu şekilde sıralayabiliriz:  Coursera.org, Academic Earth, Khan Academy, MIT OpenCourseWare bunlardan sadece bir kaçını oluşturmaktadır.

TÜRKÇE KAYNAK BULAMADIĞIMIZDA

Türkçe kaynak bulamadığı için ne yapmalıdır? Yapması gereken bu konunun Google’da ya da herhangi bir tarayıcıda bunu search (Arama) yapması gerekmektedir. Mobile Forensic, Mobil Forensic Tools, Step by Step Mobil Forensic Tutorial gibi gerekli kategorilerde arama yaparak İngilizce bir çok sonuca ulaşabilir. Bu sayade mobil telefonlardaki dataları (Veri) inceleme imkanıda bulmuş olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal