İlkbahar Trendleri

Püsküllü ceketler, beyaz bot, mom jeans, peluş çanta… İlkbahar sezonunun sembolik kombini olan bu parçalar o kadar çok kullanılmıştı ki artık görmekten sıkılmış olabiliriz. İşte, ilkbahar trendleri...

13.07.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:20) İlkbahar Trendleri

İlkbahar trendleri yazın devam ediyor mu? İlkbaharda karşımıza çıkan parçaları yazın nasıl kullanmalıyız? Haberimizde ilkbahar modasının izlerini taşıyan modern seçimleri bulabilirsiniz.

Püsküllü Ceketlerin Modası Geçti mi?

Püsküllü parçaları günlük hayatta kullanmak oldukça zordur. Hareketli tasarımları kombin yapmayı da zorlaştırdığı için genelde tercih edilmiyordu. Ancak geçtiğimiz sezon göz alıcı tasarımlarla hayat bulan püsküller kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Taşlı püsküllerin kullanıldığı pantolon paçaları, ceketler ve kol detayları yazın karşımıza çıkacak.

Püsküllü ceketlerin modası geçmediği gibi daha hoş tasarımlarla hayat buluyor. Yazın rüzgarlı akşamlarda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu ceketleri istediğiniz kombinde kullanabilirsiniz. Hem yaz hem de kış sezonunda kullanılmaya devam edeceğimiz bu ceketlerin renkleri bej ve kahve tonları yerine beyaz ve siyah gibi düz renklerle tasarlanıyor.

İlkbahar Kombini Nasıl Yapılmalı?

İlkbahar trendi yakalamak için farklı parçaları bir araya getirmemiz gerekiyor. Farklı parçaların bütünleştiği bu mevsim kadınların en sevdiği kombin sezonu diyebiliriz. Hem kış hem de yaz parçalarının bir arada kullanılması kolaylıkla kombin yapılmasını sağlıyor. Sezonun trend ilkbahar kombini de bu şekilde karşımıza çıkıyor. Zıt mevsimlerin parçalarını sokağa taşıyarak modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

İlkbahar kombini yaparken dolabınızda braletleri çıkarabilirsiniz. Bralet modası hal devam ettiği gibi 2021 yılının da trendleri arasında yer alıyor. Önümüzde sezon bralet seçimleriniz dantelli ve gösterişli olmamalı. Sade ve transparan braletler kullanmalısınız. Üzerine peluş ceket, mini bel çantası ve mini topuklu bağcıklı ayakkabı ilkbaharın trend kombini olacak.

İlkbahar Ayakkabı Trenleri Neler?

İlkbahar sezonunda en çok ilgi çeken ayakkabılar hasır detayların kullanıldığı modellerdir. Geçtiğimiz yıl ayakkabı, çanta ve kemerlerde karşımıza çıkan bu trend hala popülerliğini korumaya devam ediyor. Ünlü tasarımcıların ön plana çıkardığı ayakkabı trendleri ise mini topuklu, burnu sivri ayakkabılar. Bu ayakkabılara hareket kazandırmak için kullanılan bağcıklar oldukça zarif görünüyor.
Yeni sezonda ayakkabı stillerinin tamamen değiştiğini söyleyebiliriz. Burnu sivri ayakkabıların revaçta olduğu geçen yıla göre bu sezon parmak dekoltesine ağırlık veriliyor. Bilekten bağcıklı ayakkabılar hem topuklu hem de düz tabanlı modellerde karşımıza çıkıyor. İlkbahar trendini yakalamak için renkli, bağcıklı ve mini topuklu ayakkabılar seçebilirsiniz.

Hangi Çantalarla Kombin Yapılmalı?

İlkbahar trendleri yaz sezonunda da kullanılırken modası geçmeyen parçalar arasında çantalar var. Hasır detayların kullanıldığı çantaları bu sezon da istediğiniz kombini tamamlamak için tercih edebilirsiniz. Şeffaf çantalarda hala kullanılırken farklı tasarımlara imza atılıyor. Eğer şeffaf çanta kullanmak istiyorsanız mini ve içinde renkli detayların kullanıldığı tasarımları seçmelisiniz. Peluş çanta çılgınlığı ise bitecek gibi görünmüyor. Bel ve omuz çantalarına bambaşka bir stil kazandıran ve her kadının bayılarak satın aldığı bu çantaları 2021 sezonunda kullanmaya devam edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal