İlkbahar Makyajı

2020 ilkbahar makyajı için oluşan trend diğer yıllardan daha farklı gelişti. Evden çıkamamak baharı özlemeye ve daha çok hissetmeye neden oldu. Ve tabi ki yaratıcılık ortaya çıktı. Bu bahar tıpkı çiçekle denizin birleşimi gibi, mavinin tonlarına ve mercan renklerine geçiş oldu.

22.06.2020-15:49 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:48) İlkbahar Makyajı

Evlerden çıkamamak kendi eğlence alanını yaratmaya sebep olurken bu ruh hali makyajda da kendini gösterdi. 2020 ilkbahar makyajı eğlenceli, parlak ve sadenin bir karışımı şeklinde ortaya çıktı.

Beyaz Çizgi

Göz kapağını yukarda gösterecek şekilde göz çukurunun başlangıç noktası üzerindeki hat boyunca beyaz düz bir çizgi çekilir. Beyazın gözü genişletici etkisinin cesaretle birleşimi yüze cesur ama ferahlatıcı bir hava katmaktadır.

Meyve Görünümlü Islak Dudaklar

Dudak parlatıcısı kullanmak hem kolaydır hem de taze ve genç bir görünüm elde etmenin sırrıdır. Sadece bir eyeliner ve cilde uygun renkteki bir meyve tonundaki parlatıcı ile harika bir görünüm elde etmek mümkün olduğu gibi, sadece parlatıcı bile bunu başarmak yeterlidir.

Monet Gözler

Göze sanat eseri görünümü vermek artık çok kolay; 3 veya daha fazla değişik renk göz farı gözün üstü ve altına halogram şeklinde uygulanır; renk tonlarını ve renk geçişlerini bir fırça ile yumuşatmak uygulamayı iyi yapmak için gereklidir.

Mercan Renkler

2020 baharı dudaklarda mercan yılı olarak adlandırılabilir.  Pastel tonda bir mercan renk fazla vurgu yapmadan dudağı dolgun gösterecektir.

Kedi Gözleri

Tüm kadınlar göz kalemlerini veya eyelinerlarını kedi gözünü andırır şekilde çekmeye bayılır. Bu sene Selena Gomez’in gündeme oturttuğu bu göz şekli her zamankinden daha moda olacak gibi görünüyor. Ancak eyeliner’ı çekebilmek için bu konuda ustalaşmış olmak veya bu konunun uzmanına çektirmek iyi bir fikir olabilir.

Metalik Gözler

Gözlerin gümüş rengi ile soğuk ve karizmatik görüntüsü dudaklarda bakırın tonları ile sıcağı yakalamaya yardımcı olacaktır.

İnciden Eyeliner

Bu yıl İlkbahar makyajı için en farklı seçenek ise inciler ile geldi. İnciler artık sadece boyuna veya bileğe değil, gözlere de takılıyor. Bayanlar artık tasarlanan hat boyu yapıştırılan inciler ile denizi gözlerine taşımaya kararlı görünüyor.

Sadece Gök Mavisi

Sadece gök mavisi bile makyaj yapmadan makyajlı ve bakımlı bir hava verir. Gözün tamamını gök mavisi yapıp istenirse başka hiçbir şey sürülmeyebilir. 2020’nin en gözde trendinin mavi olacağı görülüyor!

Çarpıcı Kontrastlar

Gözlerin tamamı far ile mor ve dudaklar ise tamamen kırmızı olacak şekilde bir makyaj yaparak iki uç rengi yüzde birleştirmek; hangi uç renk kombinasyonu kullanılırsa kullanılsın bu yıl hepsi normal görünüyor olacaktır.

Cilt Görünümlü Makyaj

Dudaklara cilt renginde bir ruj sürüp ardından hafif ışıltı katmak makyajı hem minimum görünümde tutmak hem de modern bir görünüm katmak için birebir olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal