İlk Buluşmaya Giderken Nasıl Hazırlanmalı?

Her ne kadar sakin olmaya çalışsak da ilk buluşma heyecanı yükselten bir durum. Hem fazla abartılı görünmeden hem de aslında özen göstererek nasıl hazırlanılır gelin birlikte bakalım.

14.10.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-14:59)

İlk buluşma heyecanını bastırmak için elinizden geleni yapsanız da o heyecan mutlaka sizi ele geçirir. Ancak hem heyecanınızı bastıracak hem de doğal görünmenizi sağlayacak birkaç pucumuz var.

CİLT BAKIMI

Cildinizin ilk buluşmada ışıuldaması sizi daha sağlıklı bir görünüme kavuşturacaktır. Bu sebeple en az iki gün önce cilt bakımına başlamalısınız. Fakat cildinizin alerjik reaksiyon vereceği ve daha önce kullanmadığınız yeni ürünleri denemekten uzak durun.

MANİKÜR PEDİKÜR

El ve ayak bakımı da en az cilt bakımı kadar mühim. Buluşma gününden bir gün evvel manikür ve pedikür yaptırmak doğru bir tercih olacak.

SAÇ BAKIMI

Erkekler için en önemli şeylerden biri ise saçlar. Bu hususta kadınların güzel ve sağlıklı saçlara sahip olması ilk buluşmada olumlu etki bırakacaktır.

DOĞAL MAKYAJ

Erkeklerin çoğu abartı makyajdan hoşlanmaz. İlk buluşmada abartı makyaj yapmak karşı tarafa gereğinden çok özendiğinizi de hissettirebilir. Bu sebeple doğal tonlarda ve hafif bir makyaj yapabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal