İlk Buluşmada Bunlara Dikkat Edin!

Herkes ilk buluşmada iyi bir izlenim bırakmak ister. Bunun için dikkat etmesi gereken birkaç husus vardır. İşte, ilk buluşmada dikkat etmeniz gerekenler…

17.01.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-14:41)

İlk buluşmada en etkili faktörlerden biri de giyilen kıyafetlerdir. Belli başlı kıyafetlerden uzak durmak ve özenli olmak buluşmanın gidişatını olumlu yönde etkiler.

İLK BULUŞMADA NE GİYİLİR?

İlk buluşmada kesinlikle daha önce giydiğiniz bir kıyafeti yıkayıp ütülemeden giymeyin. Çünkü kimse deforme olmuş bir giysiyle buluşmaya gelen kişiden etkilenmez. Üstünüze iyi oturan temiz ve ütülü bir pantolon, hatlarınızı fazla ortaya çıkarmayan şık bir etek giymek idealdir. Fazla iddialı ve abartılı kıyafetler de ilk buluşmalar için uygun değildir. Fazla parlak ve canlı renkler iddialı olabilir. Biraz daha sade giyinmeye özen gösterin. Ama tabi ki çok salaş da gözükmeyin. Giyeceğiniz kıyafetleri buluşacağınız yere göre belirleyin. Eğer sinemaya gidiyorsanız sinemaya, konsere gidiyorsanız konsere uygun kıyafetler seçin. Rahat hissetmediğiniz, devamlı çekiştirdiğiniz üstler veya acıtan ayakkabılar ilk buluşmanızı mahvedebilir. Aynı şekilde karşınızdaki insan da bu nedenden dolayı rahatsız olabilir. O yüzden şıklığı önemseyin ama rahatlığı da ihmal etmeyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal